Prijava
   

Lezbijke

U Srbiji fiktivni izraz za homosexualno opredeljene zene, jer po Ustavu takve ne postoje. Izraz koji se koristi za devojke koje gotive devojke. Zele da ljube druge devojke. Zele da spavaju sa drugim devojkama. Zele da se bude kraj drugih devojaka. Ili jednostavno ne zele da se smuvaju sa naj likom iz skole zato sto je uobrazena seljacina pa isti pusti takvu pricu o njima!!! Obicno se radi o devojkama koje je nekoliko momaka koje je volela iz dna duse povredilo, a poljubili su drugaricu kada su bile na zacetku puberteta, sto im se ( iako nisu odmah zelele da priznaju ) svidelo i misle da sve sto ima visuljak medju nogama ne zasluzuje da zivi. Sklone su ponasanju hermafrodita i kao drugi polni organ najcesce koriste jezik ili neke oklagije iz lokalnog sexy-shopa. Iako to ne zele, veoma su popularne kod jaceg pola i postaju zvezde lokala ako rese da svoje sexualno opredeljenje javno ispolje vlaznim poljubcem.

Koliko god bio protiv homosexualizma, koliko god mrzeo pedere, muskarac kada vidi dve ribe kako se zvalave odmah vrti misli u glavi kako bi bilo da se uglavi izmedju! To je nesto sa cime se radjamo! Ako postoji neko koga se ne slaze sa ovim primerom ( ne sa definicijom!!! ) neka glasa protiv definicije i neka objasni kako uspeva da iskulira prljave misli na prizor lezbejki putem komentara!!!

Komentari

pogađaš u centar mete hehehe. bravo i za definiciju, a i za primer. palac gore za tebe. živeli. :)

oklagije iz sex shopa :D hahaha
bravo palac gore!

Ja nemam nista ni protiv jednih, ni protiv drugih.Ako su rodjeni tako - okej, ako nisu - okej.
ALi lezbijke su mi nekeko slatke (ako su lepe i hot)

Mene usustini nervira sto vecina mskaraca groze gejeva, a lezbejke su kao cool,hot i sl..U oba slucaja se radi o homosexualnosti,zar na to ne bi trebalo gledati podjednako?!!

Ja sam na ulici video lika sa majcom J.K. O_o o_O...oni dolaze...

hehehe jadna mu majka

@ gresna - to sam hteo da cujem od vas ( od nekog muskarca vise, ali nemoj da mislis sad da diskriminisem zenski pol, vec zbog teme ) da li je neko uspeo skroz da batali hejt prema homosexualizmu, a ne samo da mrzi pedere! Sta da radim, javno priznajem da mi se gade pederi ali da imam meko srce prema lezbijkama :))) Cudno je nase okruzenje, evo jos jednog primera:
Ako lik smuva par riba u isto vreme - on je kraljina, ako to isto uradi devojka - ona je kurva!!!

Pa ja nikad i nisam hejtovao pedere. A i zasto bih? Njihov zivot, njihova pravila... ko sam ja da se tu pitam nesto?

evo obajsnicu na najlaksi moguci nacin, a to je : "Zamisli mariju serifovic golu,e a sad jos sa nekom drugom devojkom...e sad razumes"

To sto muskarci vise vole da gledaju lezbejke nego pedere nije vezano za diskriminaciju i seksizam.To je vezano za vizuelni dozivljaj!
Zensko je uvek lepse od muskog i neznije i anatomski lepse i sitnije gradje i kada vidimo dve lezbejke kako se ljube i maze to nam nije odvratno nego lepo jer e susrecu dva lepa bica koji se jedno prema drugome ophode sa neznoscu.
E sad ovo sa oklagijama nije neznost nego sadomazohizam!
Recimo kad vidite dva pedera vi se zgrozite jer jer vidite dva takoreci ruzna stvora koja nisu kompatibilna jedan sa drugim i nisu nezna tako kao devojke!
Ja recimo nemam nista protiv lezbejki i pedera ali samo ako se vole i ako je taj njihov homoseksualizam iz ljubavi a ne iz razocaranja u suprotni pol!

Morao sam da ti dam minus zato sto si zaboravio jednu stvar...Te lezbejke koje ti gledas na redtubeu, tube8u ili tako nekom sajtu nisu ni blizu onih stvarnih lezbejki...Lezbejke u stvarnosti su devojke sa malo vise testosterona od drugih devojaka sto je lako uocljivo...Seti se Amelie Mauresmo ili Marije Serifovic...Ili naprosto idi u cumicevo sokace...pored lavova imas kafic smiley sedi i popi pice...i zatrazices da ti obrisu definiciju...

A to sto je lik koji ima 5 riba kralj a suprotno je kurva...za to su srpske devojke krive...smuvati ribu je poduhvat za muskarca a da li je poduhvat za takoreci bilo koju devojku da nadje sebi jebaca?

p.s.
Volim pedere mrzim lezbejke...

Sto vise pedera to vise slobodnih riba za strejt likove...zar ne? :)

Ova definicija nije tačna....

lezbe su strava + na zurci nekoj kad se popije.... :)))))))

Ma sve moje drugarice su se ljubile i jos me pitaju da li me to pali, pa naravno ! ma sve su pomalo lezbejke ja do sad nisam upoznao zenu koja nije malo lezbo i nije se ljubila sa svojim polom, tako da mi nije cudno.

Da li stvarno nema muškarca koji se ne pali na lezbejke ili ne smeju da se jave da ne ispadnu manje muškarci?!!!
Pozdrav za Sampiona :)

Пре ће бити ово друго :)