Prijava
   

ležeći policajac

Pripadnik MUP Crne Gore.

Komentari

Meni je glavna asocijacija na ležećeg-jedan ženin brat-uživao je da se igra sa svojom malom decom i da legne, po dimenzijama mrgast, po faci dobroćudan-pa sad vidi...;))

Pustiste Rakočevića, čudan potez?
Napisao sam koment na "onom" sportskom sajtu, kako razumem taj potez samo ako imate neko spremno iznenađenje tipa Tomašević.

Nisam ni znao , ni primetio...Čekam ih da se uigraju, ali, odmah se pitam, što da ih čekam-sad su bez fizionomije, takoreći nemaš igrača za koga možeš "da se vežeš"-sad ga ima, sutra već prodat. Svi se menjaju, Dule vlada, a i on-debeo, a nije skočan-mislim da me neće mnog zainteresovati ove sezone, sinoć sam ih gledao jednim okom...Bez TNT ovaj tim nema dušu, ima samo kapitena, Vraneša i par standardno dobrih-kakvih ima svuda

Iskusni, nemoj da zaboraviš Kecmana jednog od meni omiljenih igrača! A što se TNT-a tiče Tripković vas je pojačao odlaskom (čovek je retko kada povezao 2 dobre utakmice u Partizanu, a 3 za 6 godina nijednom), a odlazak Novice i Tepića ćete teško u skorije vreme nadoknaditi, iako se uvek pitam gde nestaju tolike pare od transfera? Izgleda da su komunalije mnogo skupe (na stranu što ih ni Zvezda ni Partizan ne plaćaju). Ekipa je latentno mlada. Tri klinca Veseli, Đekić i Simovec, ostali imaju po minimum 25 godina. Ekipa je dovoljno dobra da Homer ne bi trebalo toliko da kukumavči. Realno uz Hemofarm i ove godine imate najjači tim u Srbiji. Za razliku od prošle godine, ove baš nisam optimista kada je rezultat u EL u pitanju.

E, da zaboravih Kecmana, ali moja poenta je u prebrzom protoku solidnih igrača-i tog Kecmana ima pa nema u Partizanu, što iz njihovog egzistencijalnog ugla je OK, ali što bih navijao za tim koji se prečesto menja, zbog Danilovića???- Dule još i može da me nasmeje...;)
Ko zna kog će još da dovedu... a ja ću onako, rekreativno da ih pratim....EL-ne može da bude ko prošle godine, mada-ima prostora da se uigraju, a domaća liga-red je da Hemofarm nešto učini, vratio se Đurović u FMP-biće valjda bar nekoliko iznenađenja, a i vi ste tu....;))

A meni Sinovec zbog nespretnog kucanja postade SiMovec.
Nemoj da mi staješ na muku. Mi smo gori od loše "španske serije". Očigledno je da ako se i dobijaju neke pare od države, one završavaju u džepovima pojedinaca, a klub je samo pokriće za te prljave rabote. Uostalom, da je Zvezda zaista državni projekat sastav bi bio značajno jači. Zato su Homerove priče o tome podjednako smešne kao i one da su svi protiv Partizana ali pretpostavljam zahvaljujući "svemogućem" Homeru Partizan pobeđuje nepravdu i osvaja 8 uzastopnih titula. Da nije žalosno bilo bi smešno. Navijači Partizana, pogotovo mlađi, dižu ga u nebo. Činjenica da je u poslednje 2, pa možemo reći i 3 sezone postignut fantastičan uspeh, ali mi Srbi smo prosto prepoznatljivi po kratkom pamćenju. Nije tako davno bilo kada je skor u EL bio 2-10, pa navijači baš i nisu toliko obožavali Homera. Plašim se da će se istorija ponoviti ove sezone. Tim je solidan, ali je trener po mom skromnom i apsolutno subjektivnom (kada je Vujošević u pitanju) mišljenju ispodprosečan. Gorepomenuti Vlade Đurović je klasa za pomenutog Homera, i u strukovnom smislu, a i kao psiholog, ali to je teško objasniti ostrašćenim navijačima.
Na primer ono Vujoševićevo psovanje i dranje, i izmena posle prvog promašenog šuta (rezonskog ili nerezonskog), nema isti efekat na različite igrače, tj. kod nekoga donese boljitak, ali kod nekih (primer Rašić, ranije Nađfei, ili čak i Vujanić dok ga je tako "drkao" u prvoj sezoni) noge se i odseku, a ruke vežu. Uostalom, znaš da moja "ljubav" prema Vujoševiću seže još iz Gana 1988. Napredovao jeste kao trener, skidam mu kapu za rad sa centrima, ali smatram da nije ni među 10 naših najboljih trenera (ne onih koji rade u Srbiji, nego 10 najboljih srpskih trenera). Da ne bude zabune, ne plujem ga zato što mi smeta 8 (a biće verovatno i više) uzastopnih titula, jer veruj mi da bih isto pisao i da je kao Zvezdin trener (a bio je i to) postigao isto.

Šifra 1000 je otišla tiho i bez pompe u istoriju :)
Nek' je sa srećom, Dože!