Prijava
 1.    

  licimur

  kada je neko toliki licemer da ne zaslužuje da se nazove licemerom, onda je licimur.

 2.    

  licimur

  Endemska vrsta coveka koja nastanjava ravnicarske predele, najvise u Vojvodini oko Kikinde. Prema istrazivanju svetski poznatog strucnjaka za parapsihologiju Dr Pr Save (vidi sliku) polozaj ove vrste je cesto veoma vioko na drustvenoj lestvici, najcesce u drzavnoj administraciji. U narodu se za ovu vrstu vezuju i asocijacije kao sto su KURVE i PEDERI DEMONI.

 3.    

  licimur

  Novi i poznatiji način spelovanja arhaične reči "licemer".

  ...kurve i licimuri...

 4.    

  Licimur

  Vrsta "radnika" administrativnog porekla koja karta šah, ima 20 - 50 hiljada dinara platu! Muški primerci su praktično neuhvatljivi na radnom mestu (lako ih je pronaći u okolnim kafanama), dok su ženski primerci lakši za pronaći, ali jako teško ih je zateći bez šoljice sa kafom u ruci, lakom za nokte, novom serijom zavesa i donjeg veša (koje prodaje koleginica sa sprata iznad)...

  Polovina radne nedelje... 11:00...
  - Dobar dan, ja sam došao...
  - Vidim da si došao! Nisam ćorava... Šta 'oćeš?!
  - Pa, mislio sam...
  - Nema ti šta da misliš! Mi ovde mislimo! Popuni formular 6, 7, 8 i 12, plati taksu od 1000 dinara u pošti, donesi priznanicu, zavrni nogavice, odigraj užičko, dubi na glavi pola sata, prikaži sve pokemon loptice i sličice životinjskog carstva i ostvario si uslov za razgovor sa šefom, jer on jedini zna šta treba da se radi ovde... Mi ostali smo ovde primljeni preko veze da bi negde dobijali platu!