Prijava
   

Lisice

Prođe otad sedam godina, a niko se nije ni izvinio, a kamoli krivično odgovarao za, po svoj prilici, najveće smeće u istoriji serijskog programa naše zemlje, koje predstavlja vršenje velike nužde nad svime što su nekad pisali Kozomara, Mihić, Kovačević, pa i Pavić u mlađim danima. Neki kažu da je trebalo da bude kopija "Seksa i grada", ali prema "Lisicama", američka verzija deluje kao "Twin Peaks" ili "Homicide-Life on the Street". Ne znam sa čime bih uporedio glumu, a vrištanje Jelene Stupljanin podseća na Leu Kiš na spidu. O reditelju, koji se u sve razume, ima ga u svim novinama i emisijama, neću da trošim reči...

Što napisa neko, pozlatilo mu se pero, Gorčin protiv čovečnosti!

Komentari

Opasno dobro. ++++++

Osam godina je proslo, ali je gorcina i dalje ostala u ustima.

Kako jebeeeeeeee +

kako si se setio njih, svaka ti dala +

Иду на ТВ-у па док је свеже да се прозове лололо

Po mom mišljenju, ovo i nije baš za odabrane. Ali dobro je inače.

Ово је моја друга или трећа дефиниција од регистрације, из 2009. године. Прва одабрана, нисам веровао да ћу и то дочекати. Иначе, госпођице су поново актуелне на РТС-у.

Јесу, ја видео па оверио шта је писано на ту тему, и нађем ово про-хејт штиво. Одлична!

Sudeći po RTS-u i one ce skoro na nase male (ili ako se ima velike) ekrane...

Како је мени та серија ишла на курац. Е, ал' у њој Гаги Јовановић јебе. Ако се не варам, на судопери. Или беше у неком магацину?

+

TO BRE!!! +++ Zbog njihovog kreštanja i načina na koji se krešu sam navatao stravu od žena, tek prošle godine sam skinuo mrak a imam 38!!!

a vrištanje Jelene Stupljanin podseća na Leu Kiš na spidu.

Kakav primer, ne verujem! :aplaudiira:

Lea Kiš na spidu,kakvo bi to stvorenje bilo :)

Хана - јебо-ме-Сергеј-док-сам-била-позната Јовчић
Јелена-скрим-фор-ми-Холивуд Ступљанин
Радмила-некад-сам-имала-зајебано-презиме Томовић
Наташа-примаријус-секса-са-Драгорадом Марковић

За ово су "Неки нови клинци" институција.

Popljuvao si, u jednoj definiciji, seriju koja mi opasno ide na kurac, rađenu po uzoru na seriju koja mi još više ide na kurac, režiranu od strane čoveka koji mi više od svega ide na kurac, tako da nemam izbora nego da ti dam ogroman plus!

Lea Kiš na speedu je pobedila + zbog toga!

Najvece govno od serije ikad izbaceno, tada nazivano srpskim odgovorom na Sex i Grad, i moram da kazem da su uspeli da odgovore na ono strano sranje 10 puta vecim domacim govnetom!
Takva gluma, takav scenario, takva rezija...sve na jednom mestu-neponovljivo tj. ne ponovilo se

+ od mene za defku

a za seriju kurac u usta onom ko je napravi, od vozaca do reditelja!

Ja jos gledam brate definiciju a posto sam samo na Vuki, fejsu i na WoW-u ne gledam tv pa nisam upoznat sa desavanjima i odem ukucam na YT i vidim i setim se brate kako jadna serija i onda tek procitam defku i kad vidim Leu Kis na spidu roknem ti pluscinu kao konj. Nikad sladji nisam dao ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

a inace nadimak reditelja je Retardo Palamudinjo zbog kolumne o fudbalu.

svaka čast! nverovatno je do koje mere je ta serija i svi uključeni u nju iritantni, da te je sramota što nemaš 12 godina, možda ne bi primetio koliko je serija gluuupa, a koliko su glumnci loši..
videla sam jednu scenu kada se jedna od njih, valjda je ta glavna, nešto glupira i benavi , kao sva je simpa sa svojih 40godinica, brate, bilo me sramota zbog nje..bljak...

+ za Leu Kis na spidu. Zemlju bi prodao to da vidim.