Prijava
 1.    

  Ljubavni romani iz edicije “Luna”

  Literarni pandan kolektoru otpadnih voda u nekom manjem gradu, recimo Pekingu. Kolekcija njanjavo-usranih pričica o ljubavi, strasti, prevari, izdaji (pa tako u krug), koja će čak i kod najdebilnijeg čitaoca generisati epski osećaj transfera, najpribližniji onom koji jedan nesluteći primerak može doživeti čak i pri minimalnom slušanju srceparajućih žalopojki u onoj govnurdi od emisije “Sve za Ljubav”. Uglavnom, zbirka naslova koja će vas bez sumnje naterati ako ne da “pustite napolje” davno zaboravljena osećanja ili “oslobodite” skrivene emocije duboko potisnute u sebi, onda definitivno da jednu od pomenutih radnji dovedete u blisku vezu sa sadržajem vaših stomaka. Nekoliko puta.

  Ko je ustvari ta misteriozna “Luna”? Ko su tajanstvena bića zaraznih pseudonima koja se zapravo nalaze iza tako uspešnih naslova kao što su “Ljubav&Strast”, “Kobni susret”, “Ljubav&Kobni susret” ili “Susret sa Kobnom Ljubavlju”? Ko su dugokosi manekeni i manekenke koji nam se smeše sa mekih korica nedeljnih izdanja i vabe nas da iste i otvorimo? I, pre svega – koje zakonodavno telo je donelo odluku da se ikada išta sme štampati na toaletnom papiru?! Bojim se, dragi čitaoci, da su ovo samo neka od pitanja na koja nikada nećemo dobiti odgovor...

  Ipak, ne očajavajte previše. Za sâm kraj sam ostavio poprilično dojajan marketinški slogan, a koji se nadam da će vas barem malo oraspoložiti i, eventualno, možda dati i neku pretpostavku o tome zašto kurac iz naslova uopšte i postoji:

  “Luna” romani - zato što nije posečeno dovoljno šuma.
  “Luna” romani - zato što ozonska rupa nije dovoljno velika.
  “Luna” romani – zato što je edicija “Laguna” za pičkice.

  "...i potom uzela njegovu ruku u svoju. On to možda i nije primećivao, ali je ona veoma pažljivo proučavala krivudavu liniju života na njegovom dlanu, kao da se pitala da li je i sâma zabeležena u njoj..."

  - Aman, ženo, izlaz' više odatle, dokle ćeš više da sereš, usr'o sam se živ u gaće!!!