Prijava
   

Ljubavnica

Omražena titula u našem narodu. Iz nepoznatih razloga. Umesto da ih stavljaju na pijedestale i slave im rodjendane ko prvi maj(dakle, bez obzira na religisko opredeljenje) oni koji ih imaju smtraju ih brakolomnicama i bludnicama kakvih ni Gomora nije videla. A veoma su praktične. Niko bolje od ljubavnice neće gospodina supružnika uvesti u red.

Komentari

Ovo zasluzuje i jedan poster/demot ili bilo kakav, volim kad vidim uredjene...

Zato što žene (supruge) prestanu da se trude? Zato što se muževi opuste i previše? Da li to važi i za ljubavnika? Da li je onda bolje pustiti tog muža toj ljubavnici, pa će i njeno kad tad da prođe, pa će dođi treća, četvrta, peta... ljubavnica? Menjati partnere kad već ne možemo sebe? Ili menjeti sebe da ne bi menjali partnere? Ili menjati oba?
Nemam pojma...

@eugena, život je vrsta zagonetke (puzzle), ali više vremenski nego mentalno. Ako si negde na početku, pa čak i u sredini, rešenje se ne vidi. Prava žena ostavlja sve moguce ljubavnice u senci, a pravi muškarac napusta sve mlade ljubavnice zbog prave žene-vršnjakinje. Ali kako da se sretnu ? Saznaceš kad dodje tvoje vreme, a možda i nikad. Samo da znaš da tako nešto postoji, ali je vrlo retko, jer su izuzetne, osobite, vrhunske žene retke, a poneke nisu ni obaveštene, jer nema pravog muškarca da im to kaže, a ako i jesu, možda još nisu spremne.