Prijava
   

LJubomoran si

Klasični mehanizam odbrane i u isto vreme argumentizacija pripadnika mlađih uzrasta kad im daš do znanja da uzore i idole traže u pogrešnim ljudima.

Takav prizor najčešče može da se vidi po komentarima klipova raznih srpskih jutjubera.

Marijan:
Užas. Lik je idiot. Iz prostog razloga što loše utiče na decu. Mislite da je njega briga za vas. Njemu je samo bitna zarada. Deco pogrešne ljude ste našli za uzore, niste još sposobni da racionalno razmišljate pa ne vidite gde grešite. Uči vas lošem sistemu vrednosti.

Random pripadnik takozvane ,,institucije:
institucija je bre najjaca samo si ljubomoran cevapu glupi ressssi cevapa glupog bre

lilpeepxxxtentacionfungirl:
neseri streberu ljubomoran si krvo ti sto ima ovoliko pratioca najaci smo na balkanuu <3

Komentari

Marjian ne shvata da danas klinci grizu vrlo bezobrazno, i da moraš da evoluiraš ukoliko želiš da opstaneš, generalno nema opuštanja ali ništa recimo što u dve reči ne možeš da demantuješ, meni je sjajno viđati mlade, kurčevite Kašofe kako puštaju krila zaboravljajući da postoje i makaze

Слажем се са твојом тврдњом. Све су то млади и зелени курчеви које можеш лако да побијеш било којим аргументом. Али ипак не треба трошити време и упуштати се у конзервације кад знаш да још нису на том нивоу да схвате шта им причаш. Најбоље је пустити да време учини своје. Све је кратког маха па и то.

кул млечни бстице