Prijava
   

Loša definicija

Ona na koju, čak ni Kuvajlija ne daje + ...

Komentari

Duhovito, ali u pitanju je interna fora...;(

Interna fora celog sajta :)

xaxaxaxaxax.bravo,ovo nije interno uopste,ja sam od skoro na sajtu i vec odlicno znam za kuvajlijine pluscice,cak sam ga i prozivao ali covek ne jebe, ostavi plusce i nista ne komentarise.
+ za definiciju.

aaaaa :)))hahahahahaha +++

Pa pametan covek, ne bavi se glupostima da jos diskutuje od definicijama, osporava ih. Covek ocigledno dolazi na ovaj sajt da malo ubije vreme, procita nesto, da plus (nije tesko biti fin) i ode, nece jos sa klincima da diskutuje o tome "zasto samo ostavlja plus i ne pise ceo esej objasnjenja".

+ za kuvaliju

Hej, samo da se ogradim! Ne želim da neko pomisli da zarađujem pljuseve, na njegovoj popularnosti!
Kažem samo onako kako jeste, tj. kako sam primeto da je!

+
Човек је заиста легенда.И уместо што лупате главу око тога шта вам је могао још рећи у коментару,боље вам је да цените његов плус.

Kuvajlija je najpozitivniji lik na sajtu, radujem se kad god dobijem komentar od njega +

A šta je vama kuvajlija?-mera za olako davanje pluseva-tako ispada iz definicije...Mogli bi da se zamislite o vašim kriterijumima davanja pluseva, da li vaši glasovi imaju tako veliku specifičnu težinu, pa vam teško da se odvojite od njih. Deco, pkažite malo više dobre volje-hejt i neprijatnosti sačuvajte za druge stvari...

Auuu, nemoj tako Iskusni! Loše si protumačio definiciju. Mada se mora priznati da Kuvajlija zaista da plus, i kada se to ne očekuje od nekoga, njegovog karaktera!

Saznadoh sada koje su mi defke dobre, a koje ne. Pozdrav kuvajliji.

Ovo sam napisao i zbog ostalih komentara, ako tebi nešto zameram, to je stilski pristup, a kuvajlija je već dosta eksploatisan....ne verujem da si tako mislio, ali sam iskoristio priliku da više drugima koji ovo mogu da pročitaju skrenem pažnju na jedan opušteniji pristup i u pisanju i ocenjivanju-valjda nekom može nešto i ovo da znači...tebi lično i dalje svako dobro želim, a ako se ponekad ne složimo-nije strašno...;)

e sad cu da ti obrisem def i da te banujem...
5x ti je receno do sad da ne rotiras slike.

dobro, samo cu da te banujem.
definiciju ce da maknemo ako bude za def dana, pa ce neko da je vrati.