Prijava
   

LuaLua

Kongoanski fudbalski internacionalac, poznat po svom kontroverznom ponašanju van travnatih borilišta. Međutim, neosporno je da poseduje izezuzetno veliku brzinu kako s loptom, tako i bez nje, jer je još kao mali crnja morao da pretrčava po par kilometara dnevno preko afričkih savana prepunih hijena, lavova i ostalih predatora, samo da tetki odnese lek. Zbog toga je i bio meta velikih evropskih klubova, ali se upravo zbog neprofesionalnog ponašanja nije baš proslavio u njima. Presudan trenutak u tada ne baš blistavoj karijeri koja mu je zapečatila sudbinu je crveni karton i suspenzija od čak godinu dana zbog nesportskog starta u vidu maj gerija nad Divi Gavajom u četvrtfinalu Lige Šampiona. Od tada, igrao je samo za manje istočnoevropske klubove u kojima mu se poslednjih godina gubi svaki trag na fudbalskoj mapi sveta. A bio je kapacitet.
ŠLB bez P fazon, lik koji nije tačan potpuno, da ne kažem nepovez.

- Alo bre dečko! Pa je l' vidiš da je crveno jebote pas! Si ti malo - lualua, a? Zamal' da padne lomana noge neka...

Komentari

Lomana LuaLua FijuFiju Fić lololo
+++

pašoni, rekoh, aj da se i ja upišem u ove ''fudbalske'', red je bio:)

Odličan upis svakako pašoni....možda ako jednom budem pravio Vukajlija all stars the next generation, LuaLua zauzme svoje mesto kraj novih asova :)

Odlična,zemo! Plučina najveća!
Je li, Žoni,jel bio Kontreras il da mu ja jebem kevu,m?

mislim da nije bio Contreras bojs.
al dobra ideja, đa mi se:)

Oesaćam da si popio 3 ekstra minusa samo zato što si rekao da tigrova ima u Africi, ne postoji drugo objašnjenje za ovako dobru definiciju. Umetnička sloboda, ljudi!
+++

ХАхххахахахахха колко је добра, оплакао сам +++

Само исрпави

crevni karton и Oda tada

poslušao vaše savete, ispravio greške i mesto tigrova metnuo hijene!
al tigrovi su konza bre!

Проћи ће ова дефка много боље него ЛуаЛуа, јебо га отац блесави. + и Звезда Србија, Косово, Метохија...

Mrzim fudbalske...al' dajem + na trud :)

Baš juče gledao penale Newcastle - Partizan iz 2003. Šutirao crnja penal, sad se ne sećam da l' ga metnuo il' nije, al' zajeban je igrač bio. :) +