Prijava
   

lupanje o radijator

Tradicionalan srpski domaćinski poziv.Cena ovog poziva je 0 dinara.Cena izgubljenih živaca usled nesnosne buke neprocenjiva.Predstavlja sredstvo kojim se uspostavlja veza između starijih generacija, koje ga bezrezervno koriste za svaku sitnicu i mladjih naraštaja,nas velikomučenika koji smo osuđeni da trpimo zvuke koji su nacisti i komunisti koristili u svrhu ispiranja mozga nad svojim protivnicima.Ovaj poziv se koristi uglavnom za pozivanje na ručak,a može se koristiti i u druge svrhe(na pr. alarm za školu).

U svetu(primer za ručak) :
majka(ulazi u sobu):sine,ajde na ručak gotov je,ajde da te ne čekamo...
sin:Kevo primio sam k znanju,silazim čim mi komp bude dao mogućnost da se skinem s njega.

U Srbiji :
majka(uzima viljušku i u kuhinji lupa o radijator): cangrcangrcangrcangrcangrcangr
sin (na spratu iznad,pizdi i udara iz sve snage nogom o pod): dum,dum.

Radnja se dešava iz nekoliko talasa,ukoliko je omladinac odmah ne prekine(primer za ručak):
- prva faza : slabo lupanje(ZNAČI-gotov je ručak čekamo te,dodji odmah
-druga faza : srednje iritantno lupanje (gde si bre pizda ti materina dolazi da jedeš iz ovih stopa)
-treća faza : maksimalan intezitet lupanja,moguća devijacija bubne opne ( ako ne sidješ odmah,doćiću ti gore bejzbol palicom u najboljem slučaju i kičmu ću da ti polomim,pa nek te posle hrane u urgentnom infuzijom,kretenu jedan tri puta treba da ti se ponavlja)

Prevod je malo subjektivniji, nastao pod neposrednim uticajem lupanja o radijator.Ja sam skoro siguran da im je ovo tog trenutka u glavi.

Komentari

Сјајно! Како си се само сетио :) +

:D Bravo, svaka čast, al' jok pljus...

A, sine, pa ti si ovde opisao lupanje o radijator unutar porodične kuće !!! Ma to je pičkin dim naprema lupanja u radijator u višespratnicma na NBG. Pri čemu komšija sa 11. sprata i komšija sa 3. sprata imaju svoje ugovorene signale !

Arte,kako da se ne setim kad sam izlozen ovom postupku od kad znam za sebe...Pedja i to se da definisati,da sam napisao koliko sam hteo ispao bi roman,voleo bih da vidim i definiciju vezanu za zgradu.

Код мене се примењује манијакално бургијање.

Hahaha, nisam znao da i drugi to rade...

A ne, sad smo se malo profinili. Sada se kupuju fiksni telefoni sa 2 baze, oni najgori sivi panasonic bežični. Pa ti poture u tvoju sobu i kada počne da pišti kao blesav, automatski ti presedne ručak na koji te zovu. :)

more bre, malo vam što vam drugi kuva, nego treba i biranim rečima da vas odvaja od kompa...

ne znate vi šta je glad...

Haha, e stvarno nisam znala da to i drugi rade xD

Јеботе, језиво.