Prijava
   

Mačka

Nezaobilazni filmski rekvizit u dramatičnim scenama, zadužena je da napravi sranje u kući kako bi natjerala filmske junake da se isprepadaju na mrtvo ime.

Na radiju u jednom malom gradiću javljaju da postoji grupa provalnika koja hara gradom te da građani budu na oprezu. U 15 do 3 ujutro domaćin čuje kako šerpe i tanjiri padaju sa kuhinje. U tom trenutku budi mu se i supruga, međusobno se gledaju kao da žele da potvrde da su oboje čuli iste zvukove. Domaćin ustaje iz kreveta u boksericama i uskoj potkošulji a žena ogrće bade mantil preko čipkastog donjeg veša, frizura joj je namontirana a izgleda da je zaboravila i skinuti šminku. On vadi veliku dvocijevku ispod kreveta a ona sva uspaničena počinje da plače te staje njemu iza leđa, za svaki slučaj uzima bejzbol palicu iz ćoška prostorije. Laganim pokretom kažiprsta preko usta daje joj do znanja da mora biti tiha te polako počinju da silaze niz stepenice. Zaustavljaju dah i najednom se nalaze pored šaltera za svjetlo. Domaćin ga upali i u roku sekunde stavlja dvocijevku na rame. Čuje se skik mačketine koja je vršljala po kuhinji tražeći hranu. Oboje odahnu, nasmiješe se, poljube... Kraj scene.

Komentari

... a pošto se vrate u krevet i u olakšanju zaspu blaženim snom uđe ubica i prekolje na spavanju i njih i babu koja je blaženo prehrkala svu onu zajebanciju s mačkom.

Samo preživi sinčić u kolevci al mu ostane ožiljak na čelu.