Prijava
 1.    

  Madonna

  Jump & Dance ikona američkog sna. Sex bomba bez zanosnog tela, kraljica popa bez zanosnog glasa, skandal majstorica i provokatorka za tri života. Vanvremenska i vangeneracijska persona. Propevala da bi lakše provocirala. Talasala i talasala-od baletana, trenera, profi sportista do režisera, manje rađala,više usvajala,uvek otimala najbolje. Sebe najskuplje naplaćivala. Frikovi i buntovna deca je obožavaju, njena generacija ne ide mnogo na njene koncerte, kažu:“Madona nam stiže, nama se ne diže..."
  Zadnje decenije svoga života provodi po teretanama I fitness centrima I traži da joj nešto namensko za vežbanje iskomponuju -ako malo i zapeva-eto hita. Mašinerija može sve. Dance…Dance...Jump…Dance OLdie…Jump Goldie…You are the Queen of Fitness Realm…Praznik za oči i nekoliko hitova za dušu, i to balada... od žene dinamitnog ponašanja.

 2.    

  madonna

  slikarsko ili vajarsko prikazivanje bogorodice, neretko okružene svetiteljima.

  "pop kraljica" madonna nije u dodiru sa smislom svog umetničkog imena, te je razlog upotrebe istog verovatno konstantna provokacija crkve koja je u osamdesetim godinama prošlog veka bila korak do slave neafirmisanim umetnicima.