Prijava
   

Maestro spasitelj

Dugo vremena moja porodica i ja živjeli smo na rubu egzistencije. Moji slabo plaćeni nadničarski poslovi nisu mogli prehraniti našu porodicu a troškovi života neprestano su rasli. A onda se on pojavio, kao da je magija. Taj čovjek ponudio mi je naizgled jednostavan posao, dvosatno komentarisanje po američkom sajtu 4chan, i tako mene i moju porodicu izvukao iz neimaštine.

Sada zarađujem više nego dovoljno a kao znak zahvalnosti za sve ove godine što sam proveo uz njega maestro mi je poklonio i stan u Beogradu na vodi.

Komentari

Malo me je sad sramota da ovo kažem, ali u početku sam bio skeptičan. "Sve je to u redu" mislim, ali suviše bre zvuči dobro da bi bilo istinito. Raspitao sam se kod ljudi i, kada su počeli da hvale projekat, u prvom trenutku mislio sam da su mu to rodjaci. Dao sam mu šansu. I nisam se pokajao. Danas evo nakon dva meseca, prodao sam sve svoje kripto valute i uložio ih u razvoj Maestrovog biznisa; nisam to uradio zbog njega već radi sebe, da budemo na čisto. Ni za najrodjenijeg ne bih tako nešto učinio.

Ne nasedajte! Živeo sam kao gospodin, vozio Stila 1.9D, jeo pljedže svaki dan i tukao Hajniken uz reprize treće engleske lige. Evo sad kad sam spucao sve pare na ta aj ti čuda, vozim Juga na plin, jedem suvog leba i paštete, stare zalihe JNA kojima je istekao rok pre 20 godina, i jedva imam za zidarsko pivo koje tučem ispred prodavnice jer za struju nemam pare.

Hvala Maestro na kresovima, a bilo ih je

I meni je pomogao Maestro, preporučio bih svima

Maestro vidim ssad pomažeš i malim balijama