Prijava
   

Maja Nikolić

Isprdak domaće muzičke estrade. Delić slagalice pijanstva i kiča. 21 godina „karijere" i ostala je zapamćena kao luda svađalica sa Farme i Velikog brata, žena koja je izmenjala sve imidže od Gale Kerber fazona do mama-zašto-me-šišaš-na-jebenu-šerpu frizure i, nemojmo se lagati, nijedan joj nije stajao.

Možda je baš Vaše dupe imalo "čast" da dođe u kontakt sa njenom slikom iz Kurira i sličnih tabloida iz kojih ne izbija. S godinama, umesto broja hitova (čikam vas da se setite nekog!) raste njen ego. Ah, da, ona je pevačica u pokušaju. U prokleto lošem pokušaju.

Prevremeni klimaks na dve noge (PKNDN), gospođica KadaĆeteShvatitiDaSamNajbolja, kao klinka se divila Maji Odžaklijevskoj i jednom dobila priliku da joj to lično saopšti. Nakon toga, ova ju je uputila na prave ljude, koji su isprva pokušali da ubede javnost da Maja ume da peva, ali kada su videli da i Saša Popović pravi bolne grimase pri njenim "umetničkim nastupima" usledio je plan B. Pustiti gospođicu da se blamira: minut-dva posmatranja njenih razgovora i shvatićete da vaši neprijatelji i nisu tako loši.

Pa, dobro bre, Odžaklijevska, razumem ja i da ti je imenjakinja i da ti je ego post'o uhranjen ko čika Ivica kom se PKNDN divi, veze i srpska posla, ali što si baš ti morala da zabiješ ekser u sanduk domaće estrade? Nemoj lagati da te je ovo oduševilo. Jednostavno, nemoj.

Ako se o nečijoj psihi može zaključiti po fizičkom izgledu, PKNDN je pravi primer. Susret s njenim iskolačenim očima izaziva brzo skretanje pogleda a zatim beg u najbliži zaklon i iščekivanje da te dotična spizdi tanjirom, sa velikom verovatnoćom da se to zaista i desi.
Zubi donje vilice razilaze se u dve grupe, u očajničkom pokušaju da prekinu da sudeluju u pištanju koje ovo stvorenje ispušta. Njeno pevanje nagoni na hitnu prst-u-uvo intervenciju, kad već razbijanje uređaja, ili nje same nije etički.

Nakon što ju je i velikobratovski šljam okarakteris'o kao ludaču, ponovo je pokušala da zapeva i to ni pet ni šest nego Gloriju Gejnor i Vitni Hjuston. A oni plaćenici oko nje 'oće da svisnu od muke, a moraju da aplaudiraju. Pa je posle lako biti Grandovac. I na Beosongu je popila šut kartu. Tada se razočarala u namešteno takmičenje jer njeno Veličanstvo PKNDN nije prošlo dalje.

I dan danas zamalo zaplačem kad se setim te nepravde. Što su je pustili pred kamere da sramoti naš narod. M'rš kravo jedna!

Definicija je napisana za Mizantrophy II

Komentari

oštar hejt, kvalitetana definicija na više nivoa. Baš kakav zaslužuje ova gospoja.
+

Nekad je bila nadomak normalnog. Danas: samo dobar materijal za hejt +

uuuuuu seprajz, seprajz! pročitam, ocenim i krenem davidim ko je napisao kad umesto averidž srbina kafica...bravo kafo, bravo!

Zero, pored kog normalnog bila i u kojoj emisiji?

Pa ono: uvek je bila buljava i to, ali bilo je nekih ok numerica, jebem li ga, tipa pre desetak godina. NIje da sam presnimavao kasete, ali bilo ono, može da prođe.

a ja te shvatio da je nekom prilikom bila nadomak nekog normalnog...

nikolić majo, liži mi jajo
opaaaaaaaaa

Odličan izbor hejta, i odlična realizacija istog.

Zajeban autor postala kahva. A ume i da čisti krš od poplava. I lijepo izgleda.
Kafa. Turska.

Odlična. Meni malo gadno kad se o njoj uopšte priča makar i na ovaj način, jer ako je luda onda se bolesti ne treba smejati a ako nije luda, jedini lek je potpuno ig-no-ri-sa-nje. Ali svakako +++

Odlična za hejt.
+

Advokado
Odlična. Meni malo gadno kad se o njoj uopšte priča makar i na ovaj način, jer ako je luda onda se bolesti ne treba smejati a ako nije luda, jedini lek je potpuno ig-no-ri-sa-nje. Ali svakako +++

Ne bih ja tu ništa više dodao osim: "Ćao mala, 'de si. ;)"

Hahah pseto, umesto avridz srba avridz srpkinja :D
Fala ljudovi.
Grofe, ja ću to shvatiti ko da sam ja lepa! :)
Koja ti to njena pesma dobro zvuči? Nije možda uvek bila u centru skandala, mada otkad je ja pamtim jeste, al' je uvek kreštala.
Advokado, u principu se slažem s tobom za ignorisanje ovakvih, jbg, sad se poklopila s temom, a i nije definisana, to se moralo ispraviti kad je Cukić definisan, ljolj :D

Kada sam pročitao naslov lupio sam plus pa sam posle pročitao defku.

meni je išla na nerve otkad znam za nju....

E sjećam se kad sam bio u srednjoj jedan drug pričao kako svaki dan, da prostite drca na Maju Nikolić i još jedan lik tu isto kao "daaa brate, vrhunska je, kako bih je razvalio" a ja tu nešto to jutro se baš napio i onda bio skroz donji tu noć i sad istripujem da je to baš ono kao u trendu što bi se reklo da se ložiš na Maju Nikolić i kad sam doša kući probam da uz njenu "pomoć" ejakuliram ali mi nekako bilo gadno, imao trip kao da drkam na bogomoljku i tu se smorio i izdrkao na neku medicinsku sestru što sam je sreo dan prije toga na praksi.

E fina je defka inače +

hahahahaha pazle, jel bar ta medicinska sestra valjala ili je to bilo po principu daj šta daš?

Perverzija u sto verzija!!! Care!!!