Prijava
   

Majkl Korleone lik

Beskrajno patetični lik iz komšiluka, bivši šef ili direktor firme, nečiji rođak. Bez zavaravnja, nije u pitanju pokajnik. To je patetični folirant. Spoljašnost je bezvoljna, mlitava i bolesna. Žalosno opuštena ramena, obrazi i podočnjaci. Govor je tužan, kao da dolazi iz srca zarobljenog u čeljustima pirane. On je šatro običan slomljen i tužan čovek koji je opet šatro totalno bankrotirao. On kao neće imati penziju, on kao erekciju nije osetio dvadeset godina a ipak uživa da gleda grupni seks svoje žene sa plaćenim crnčugama. Njegov sin je kao peder, kockar i narkoman a sada je na doživotnoj dok ćerka kao nosi dvojke neznanog crnog junaka. On nije opušten i mlitav zbog problema jer oni realno teško i da postoje. On je takav jer iz njegovog mira kao iz mirne afričke bare vreba krokodil šestometraš, brzih refleksa, oštrih zuba, velike snage i odlučnosti, ali samo kada je u pitanju komadanje i usisavanje plena. Posle toga sledi opet ona letargična slika prepuna patetike i izmišljenih problema.

- Znaš sine ja sam vodio preduzeće sa pet hiljada radnika i svima je bilo lepo osim meni. Radio sam danju i noću, zdravlje sam izgubio. Svi se ogrebali a ja sve to morao da pokrivam. Dobro robiju nisam zaglavio. I sada se pitam zašto?
- Pa valjda zbog onih stanova, lokala, splavova, kuće u Grčkoj... A čika Korle bi li opet malo zajahali foteljicu?

:sjaj u očima:
- Pa bi sine, ali samo zbog ovog sedmog unučeta što tek treba da se rodi. Da i njemu nešto olakšam u životu.

Komentari

dejs uvek je zadovoljstvo videti tvoje lepo lice, hvala i tebi filozofe

opusteno, samo cepaj

ima takih koliko hoćeš. e a ovo za Grčku nije baš da važi za sve. Moj ćale krv prosrao dok je kupio onih 100 kvm u Haniotiju.

dobra, samo mi se nekako ne uklapa sasvim u tvoj lik i delo :)

Standardno, na nivou