Majkl Korleone lik

Cepam atome 2011-08-29 00:36:49 +0000

Beskrajno patetični lik iz komšiluka, bivši šef ili direktor firme, nečiji rođak. Bez zavaravnja, nije u pitanju pokajnik. To je patetični folirant. Spoljašnost je bezvoljna, mlitava i bolesna. Žalosno opuštena ramena, obrazi i podočnjaci. Govor je tužan, kao da dolazi iz srca zarobljenog u čeljustima pirane. On je šatro običan slomljen i tužan čovek koji je opet šatro totalno bankrotirao. On kao neće imati penziju, on kao erekciju nije osetio dvadeset godina a ipak uživa da gleda grupni seks svoje žene sa plaćenim crnčugama. Njegov sin je kao peder, kockar i narkoman a sada je na doživotnoj dok ćerka kao nosi dvojke neznanog crnog junaka. On nije opušten i mlitav zbog problema jer oni realno teško i da postoje. On je takav jer iz njegovog mira kao iz mirne afričke bare vreba krokodil šestometraš, brzih refleksa, oštrih zuba, velike snage i odlučnosti, ali samo kada je u pitanju komadanje i usisavanje plena. Posle toga sledi opet ona letargična slika prepuna patetike i izmišljenih problema.

- Znaš sine ja sam vodio preduzeće sa pet hiljada radnika i svima je bilo lepo osim meni. Radio sam danju i noću, zdravlje sam izgubio. Svi se ogrebali a ja sve to morao da pokrivam. Dobro robiju nisam zaglavio. I sada se pitam zašto?
- Pa valjda zbog onih stanova, lokala, splavova, kuće u Grčkoj... A čika Korle bi li opet malo zajahali foteljicu?

:sjaj u očima:
- Pa bi sine, ali samo zbog ovog sedmog unučeta što tek treba da se rodi. Da i njemu nešto olakšam u životu.

7
56 : 6
  1. dejs uvek je zadovoljstvo videti tvoje lepo lice, hvala i tebi filozofe

  2. opusteno, samo cepaj

  3. ima takih koliko hoćeš. e a ovo za Grčku nije baš da važi za sve. Moj ćale krv prosrao dok je kupio onih 100 kvm u Haniotiju.

  4. dobra, samo mi se nekako ne uklapa sasvim u tvoj lik i delo :)

  5. Standardno, na nivou

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.