Prijava
   

Mala iz komšiluka

To je ona dosadna klinka koja te je jurila da se igrate u pesku. Sa njenim starijim burazerom si jurio kučiće po kraju, lovio paukove i čupao krila zunzarama, a ona vas je pratila u stopu i uvek te gledala sa divljenjem u očima... Krala je najlepše jabuke u kraju i trčeći ti donosila dok si ti pikao fudbal sa ortacima. Ismejavao si je zato što je mršava i ima kratku kosu. Nije joj smetalo, i dalje je želela da bude pored tebe. U pubertetu si počeo da juriš školske profuknjače, a ona je čekala na hodniku, sa najlepšim osmehom na licu, da te vidi samo na tren. Vreme je prolazilo i za tebe i za malu, samo mala odjednom više nije bila mala. Sada za malom svi uzdišu, uključujući i tebe. Ne možeš da spavaš, stalno misliš na nju. Pitaš se kako si bio tako slep. Predveče visiš sa starim društvom pred njenom zgradom samo da je vidiš, a mala prođe ni ne pogledavši te... Maloj je malo dosadilo da te čeka, a ti si propustio šansu doveka...

Komentari

Maloj je malo dosadilo da te čeka, a ti si propustio šansu doveka...

+*

Jbg u mom komšiluku sve penzosi. Ruku na srce ima jedna muškarača al' ne odgovara ovom opisu. +

Сећам се да овде тако слатко лупио минус и дан данас ми није жао.
Па шта си мислила, јеботе?
Да ће да те јебе кад си имала 12-13 година?
Или да се шета с тобом крај реке и држи те за руке, док ветар њише гране старог кестена и варош тихо спи, а он се у то време ложио на Ану Курњикову, Синди и Невену Моделс, Бритни Спирс..., а бацао га у несвест на школску другарицу и само је размишљао како да јој га метне.
Порасли ти мало сисићи и сад си ти риба, ма немој. Мурш, бре!

Hvala momci. :)

Fender, koji tebe problem muci?
Sta si se navrzo na moju defku, ne razumem?
Odbila te neka mala posle sto godina i sad si suv?
Boli to, povredjen muski ego, uff, zajebana stvar!

Auu, jebem ti majku... ** ++++++

Hvala momci. :)

Fender, koji tebe problem muci?
Sta si se navrzo na moju defku, ne razumem?
Odbila te neka mala posle sto godina i sad si suv?
Boli to, povredjen muski ego, uff, zajebana stvar!

Fender ume da se debilise ali ovaj komentar je toliko debilan da ne znam sta da napisem

U stvari znam, popusi kurac malo i ti i svi ostali dusebriznici za muski ego sa tim tripovima "ostavila te plavusa/ciganka/bosanka pa si sada ljut na plave/ciganke/bosanke...." i skapiraj da ti je definicija labav kurac i da kad nesto kacis javno svako moze da se popisa

Pseto, mozes lepo pod ruku zajedno sa Fenderom pod ruku pa kod psihijatra na lecenje.
A sto se pusenja kurca tice, neka hvala, alergicna sam na kikiriki.

Mogu ja i bez njega, veliki sam decko. A ne mora pusenje meni jer sam ja isfrustriran svojim malim kurcem pa tako napadam nezasticene zene po komentarima na neke tamo definicije. I ruzan sam i zagoreo i zajebala me je neka mala i sve ostalo sablonski sto moze da padne na pamet nekome ko je tako kao ti ogranicen kao lonac.

Dakle, Fender i Pseto prošli kroz to.

Realno, jeste ovo malo stereotipno... Od ružnog pačeta postao labud, u stvarnosti retko. A i ko nije uzdisao za mnom pre 10, 15 godina, teško da će i sad, a i ko da je bitno, preraste se valjda to.