Prijava
   

Mali kucni grafiti

Malo poznata serija koja se emitovala na pinku negde na pocetku rada te televizije, serija koja je zaista obecavala.
Jedna zaista opustena i urbana serija (koliko god to zvucalo nespojivo sa pink televizijom) sa dosta humora ali koja je za razliku od drugih humoristickih serija iz tog vremena imala i te kako dodirnih tacaka sa tim vremenom i realnoscu tog vremena.
Koliko se secam u seriji se radilo o jednom beogradskom komsiluku koje su pratile razne zavrzlame i dogodovstine.
Inace Zeljko Mitrovic se verovatno uplasio da bi serija mogla malo narodu da otvori oci i da ih odvrati od narodnjaka i slicnih gluposti koje ispiraju mozak i koje njemu donose profit pa je brze-bolje resio da zatre svaki trag te serije, tako da danas ne mozemo naci nigde ama bas nikakav podatak da je serija uopste ikad i postojala.

Ujedno zamolio bi svakog ko se seca ove serije nek se javi a bilo bi jos bolje ukoliko bi neko naisao sa bilokakvom informacijom o pomenutojs eriji

Komentari

Jel pink krenuo od 1994-te beše? Sve jedno, evo +

Ja mislim da si u pravu.
Mislim da je 94-ta u pitanju (eventualno 95-ta) a ujedno tad negde je i emitovana ova serija (koja nazalost nije nesto dugo trajala)
Po genijalnosti je bila negde izmedju "Metle bez drske" i "Otvorenih vrata" , inace jedino se secam one recenice iz serije Ivana Bekjareva " ja ne znam nista , ja sam samo pljack'o"

Pukom igrom slučaja imam jednu epizodu na VHS-u "Malih Kućnih Grafita" i ja bih rekao da je pre u pitanju 1996. godina.Nažalost nemam snimljenu odjavnu šicu do kraja tako da nisam 100% siguran da je snimano 1996. ili eventualno u leto 1995. pa prikazivano tokom 1996.Epizoda koju imam je "Telefon Mister Stiva" i imam je prebačenu na PC tako da ću je ovih dana podići na "FileServe" ili "Rapidshare" i ubaciću linkove pa uživajte u ovoj divnoj epizodi.Ovo sam čini mi se slučajno snimao u nekoj reprizi tako da nažalost imam samo nju... Ali pošto do sada ovde nije bilo ni traga od neke epizode mislim da će i ovo biti dovoljno! Puno pozdrava za sve fanove ove fenomenalne serije!

Evo konačno obećane epizode: Mali Kućni Grafiti-Telefon Mister Stiva.
Download link:http://www.fileserve.com/file/3gpv6b3
Pažnja! Fajl je nešto preko 1Gb , morao sam toliko da ga razvučem pošto je skidano sa VHS kasete pa da se ne izgubi mnogo na kvalitetu! Uživajte!