Prijava
   

marfi

Nema veze što mu je petsto osamdeset šest hiljada puta došao bus potaman, marfijatičar će onaj jedan jedini jebeni put kada bus okasni hrleći protumačiti kao zlurad gest i zaveru mračnih kosmičkih sila koje su se otelotvorene u famoznom 'marfiju' urotile protiv njega malenog, nežnog i nedužnog.

"Kad god si hteo kao nešto-nešto, a ono kao međutim marfi ti ga lepo zavuče i onda si kao u fazonu- brate ne mogu da verujem opet me jeb'o marfi... razumeš..." je varijacija citata koji će ti servirati prosečan vrli ljubitelj komfora, kome nešto nije pošlo po volji.
Proizvod je akutne ili hronične malodušnosti i slike stvarnosti izvitoperene egom. Vrlo iritantna stvar. 'Marfi' i 'Marfijev zakon' nisu isto. Bar ovde nisu.

Voja: 'De si...

Boki: De si brate...E brate nećeš mi verovati kako me neće. Svirao sam kurcu dve nedelje i sinoć seo da pravim puške za ovaj danas ispit, kad zove me Julijana kaže da hoće da večeras probamo ONO i ja brate- šta ću. Kontam Marfi jebi ga, ali nema veze, dobar je taj marfi brate, večeras ću se dobro omastiti. Dođe Julijana i krenemo mi tu ovo-ono, kad čujem ključeve, matorci se jebote jebeno ranije vratili sa nekog zepter-ovog seminara o piramidama, a mi taman počeli da se svlačimo. Marfi mamu mu jebem. Tolko sam se iznerviro da sam pola noći moro da gledam porniće da se smirim, ali opet nisam brate mogo da zaspim i ujutru budim se jebote, uspavao se. Marfi. Ajde has na brzinu, kafica, a morao sam i da se iskenjam dobro, znaš kako sam nervozan ako se ne iskenjam. Ok, odem ti ja na na stanicu, basa ni od traga. A meni gori pod nogama jbt... Maaarfi... Mamu ti! ...Dođem na ispit, a ono ko u inat dežuran onaj majmun što me je prošli put izbacio što sam mu u lice psovo kevu kad mi pokupio puškice. Jel vidiš brate kako me jeb-...

Voja(upada mu u reč): Ako još jednom kažeš marfi -ja ću te jebati.

Komentari