Prijava
   

Marfijev zakon učkura na trenerci

Trenerke (pogotovo donji deo), su poznate po tome što se umesto kaiša pritežu posebnom vrstom pertolike naprave poznatije kao učkur (inače učkur je i početno mesto probadanja Murata: "Od učkura do bijela grla"). Učkur se vezuje na isti način kao i pertla na patici/cipeli/martinki/najkama (prvo čvor "glupak" kao osnova, pa onda "mašna čvor" kao konačno pritezno sredstvo). Izumitelj učkura verovatno nije znao za pivo i pojave koje pivo učini bešici, tako da sigurno nije predvideo da gorepomenuti čvorovi nisu adekvatni za vršenje pritezanja trenerke upravo zbog svoje užasne osobine da se igraju Gordijevog Čvora. U nekim slučajevim se umesto gordijevog čvora igraju Masnih Glista što je potpuno suprotan aspekt njihove tvrdoglavosti.

Primer 1. "Gordijev Čvor"

Popio si 3 piva, otišao da pišaš. Ortaci ti se smeju što tako brzo pišaš i onda ti kažu da nećeš izdržati ni tri dodatna piva. Popiješ još tri piva, pa onda se pojavi neko ko je položio vozački i časti gajbu pa onda dolaziš u iskušenje da popiješ još. Osećaš napetost u donjem delu stomaka i malo raširuješ kaiš. Skontaš da nemaš kaiš već trenerke i naravno učkur... Nastaje panika... Popijaš još jedno pivo na brzinu i upućuješ se ka klonji u želji da se isprazniš. Na vratima bleje 2 gaborke i jedan skrndelj i kažu ti da je zauzeto i da treća gaborka upravo obavlja nuždu broj 1. Okrećeš se ka vratima videći nepreglednu masu kao prepreku. U prolazu zakačiš Alfa Mužjaka i njegova dva verna pratioca... Izvinjavaš se i nastavljaš dalje, stižeš do vrata i skontaš da je najbliže mesto za pišanje to jest zid plača nalazi dvadesetak metara nalevo krug pa iza šljunka. Tamo je još oko ševrnajst ljudi koji pišaju i ti čekaš red. Osećaš kako ti je tanko crevo negde u grlu, a jetra i slezina verovatno u predelu kolena. Puknućeš!!! Hvataš jedan kanap od učkura i tada ti se vezuje Gordijev Čvor. Cimaš, kidaš, treseš, koncentišeš se ali ne uspevaš. Pokušavaš da imitiraš Aleksandra Makedonskog i umesto mačem, upaljačem slabiš čvor... Ne ide pošto se kineski materijali na toploti skupljaju tako da u očaj u i agoniji zadižeš nogavicu skroz do gaća i na kraju uspeš nekako da se isprazniš na jedvite jade.

Primer 2 "Masne Gliste"

Šetaš se po centru sa ortacima i svi furate trenerka stil. Trenerka ti spada zato što imaš problema sa stezivanjem čvora. Nameštaš čvor par puta a nakon toga još par puta i sve tako. Učkur se danas ponaša kao "Masne Gliste" i odbija bilo kakvu saradnju. Srećeš Alfa ženku i u trenutku kada je uhvatila tvoj pogled spada ti trenerka otkrivajući gaćerone u stilu hipi populacije iz šezdesetih. Saplićeš se i padaš, a trenerka za sobom povlači i gaćerone statičkim elektricitetom izazvanim radioaktivnim kineskim materijalima i guzičetina ti napravi foto sešn divnog popodnevnog neba dok ti padaš i na kraju poljubiš pločnik pun srednješkolskih žvaka i pikavaca.

Komentari

Marfi je žešći zajebant. +

Hahaha, komedija :) !