Prijava
   

Marko Živić

Lik koji se celog života trudi da bude smešan. Krevelji se, krivi, neki bi rekli i da se blamira, samo da bi bio u centru pažnje.

- Čekaj, gde je ovaj pošao sa ovom nogom? Preko glave? Šta pokušava?
- Ma brate, to ti je jagodinski Marko Živić. Niko ga ne uzima za ozbiljno.

Komentari

Lik je OK glumac. Ne razumem što se toliko upinje.

Meni još gori onaj Vasić...

A...taj...jeste iritantan.

Iritantan je blaga reč. Ali, nažalost, nije obrnuo krug ko Bosiljčić na čije pokušaje glume sad već gledam sa simpatijama.

Марко Живић јесте ок глумац, али ме нервира да ме боли, а иритантни су ми сви ови нови млади глумци. Као примјер бих узео све младе глумце из серије "Истине и Лажи". Колико год ме серија иритира, глумци ме још више иритирају.

Bulgakove, Bosiljčić na TV-u nije ni bleda senka sopstvene glume u pozorištu.
Slično je i sa Desimirom Stanojevićem. Kao Grk Zorba je u Pozorištu na Terazijama fascinantnan (ostalo sa TV-a nije za pominjanje)

Gledao sam Bosiljčića u "Ciganima", nema on veze s glumom. Ali je visok i lep i nešto malo peva. I deluje da nije pokvaren i uobražen. Tako da mi je simpatičan iako ne zna da glumi.

Za Desimira sam se već prijatno iznenadio, i on glumi (stvarno glumi) u toj predstavi.

A Grka Zorbu ti preporučujem da pogledaš kad SNP bude gostovao u Bg-u, neki Rumun (ili Moldavac) i Englez igraju glavne uloge. Jedina baletska predstava na koju bih ponovo išao.

Milan Kalinic glumcina ;)

Истина. Живић није лош глумац, и могао би да фура фазон шмекера, али не може бити комичар никако. Васић чак и није глумац, не знам шта је он.