Marvojed

Кир - Јеца 2011-12-02 04:44:58 +0000

Бошовски архетип гласног посетиоца свих слава, свадба и пирева и алегорија српске алавости. Денди глутоније, Стивен Фрај изједања. Просечан марвојед појешће све, па и ваше похане тиквице ( ево једне! )
Познаје тајне овог света, попут: What is behind the glass? What is behind?
Džem is behind the glass. Džem is behind.

Пандан овој јединственој врсти (када се каже јединствена, мисли се јединствена и са стилом, не блефирам, као она, Primjer, KLIKNI DAVIDIŠ PRIMJER ) јесу америчке дебеле црнкиње из гета, што вичу MXMMM! свима, али не на ћирилици, ни на српском, већ на енглеском. Оне говоре и овакве ствари, уз карактеристичан покрет руке:
Ι told you? What did I tell you? Di'n't I tell you? Cuz I told you! Mhmmm! And when did I tell you? A long time ago! And what did I say will happen when I told you? Exactly what happened?

╔══════════════ღ☃ღ══════════════╗
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~~ Re-post this if ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ you are a beautiful strong black woman ~ ~
~ ~ ~ ~ ~~ ~ who don’t need no man ~ ~ ~ ~ ~
╚══════════════ღ☃ღ══════════════╝

Ово су српске "Црнкиње" из гета:

Нема ни кализација, а народ тамо, пуна је вода... Народ, сви ће да погинемо у воду! И оћу људи да су... кигијена, димају народ у школу! Каква кигијена да имају?! Немају одакле народ да живу! Немају велики плату! Народ живу у воду, брате мили... Како народ живу у Београду?! Има социјални рада, и помогну ти, и све: Овде идите да се жалите, каж' иди радите! А 'ди да радимо кад смо ми људи болесни... у депонију живимо...

4
37 : 13
  1. E, nasmejala si me/ nasmejao si me. Kako god, samo nemoj da mi brišeš definicije.

  2. Мучна дефиниција...

  3. Dadaistički. Dopada mi se... hm... tihi ubico jelena.
    Čudna inspiracija za nadimak.
    +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.