Prijava
   

Muzike Jelene Karleuše

Muzika koju bi svakog jutra u futurističkom zatvoru, prototipu Šošenka, ili Gvantama, ili Alkatraza, ili Proklete Avlije puštali najtežim zločincima i zarobljenicima.

Dnevnik, 22. Oktobra
Polako sam počeo da upoznajem ostale zatvorenike. Svi su sumnjičavi i niko nikome ne veruje. Jutros su nas sve probudili sa nekom groznom muzikom. Koliko dugo će još ovaj pakao da traje?!

Dnevnik, 29. Oktobra

Svi su još uvek sumnjičavi i niko nikome ne veruje. Upoznao sam momka koji se zove Dijaz, ali ga svi zovu Testera. Spasao mi je život. Već trinaest dana nas bude sa istom muzikom. Gospode, pomozi nam svima!

Dnevnik, 13. Novembra

Nastavili su da nas bude sa istom muzikom i Testera je sebi pojeo jezik i probušio uši komadom stakla. Svi su sumnjičavi.

Dnevnik 28. Novembra

Još jedan dan je osvanuo tako što su nam pustili onu istu groznu muziku, od koje je ovog meseca 14 osoba izvršilo masovni homicid. Strah se širi Zatvorom, svi ćute. Mislim da više ne mogu da izdržim.

Dnevnik, 11. Decembra

Do danas ne znam kakav je smisao rečenice "Ja sam ona što ti je suzama prala prozore". Mislim da je to neka gadna bolest koja nas sve zahvata i da ima veze sa groznom muzikom koju nam stalno puštaju. Pre petnaest dana, svi su prestali da govore. U dvorištu je tako sablasno tiho. Niko se ne kreće, svi se sumnjičavo gledaju. Još 15 osoba je umrlo nasilnom smrću.

Dnevnik, Novogodišnji dan

Danas su svi preživeli u Zatvoru dobili na poklon CD-ove. Navodno, u pitanju je bio Vladin eksperiment nad zatvorenicima. Na tim diskovima je muzika koju su nam puštali svakoga jutra da nas probude. Rečeno je da onaj koji pusti disk, umre.

Dnevnik, 1. Januara

ONAAAAAAAAAAAA RADI SVEEEEEEEEEEEE ISTO KO JAAAAAAAAAAAAAAAA

Komentari

Опет сам погодио аутора! Ута-та-ута-та-ута-та!
+++

nisam ni trebao da čitam primer da bih ti dao + ... ali jesam i nisam se pokajao...

Ahaaaa!!!
28 novembra - Valjda misliš "masovni suicid" a ne "masovni homicid" ?

Откуд сад латиница, ЈТУ? Ти си био један од тру ћириличара!

У шоку сам, али дајем +. Наравно.

ahahahaha bravo!!! ++++

До данас не знам какав је смисао реченице "Ја сам она што ти је сузама прала прозоре". hahahahahahahah
Fenomenalno hahahahahaha

fenomenalno.. +++

хаос, који стил, свака част