Prijava
   

Matorci na gomili

Prizor koji ti, pošto prodreš u suštinu njegove misterioznosti, sruši iluziju da si bezgrešno začet, ili da su te možda donele rode. Ukoliko se desi u mlađim godinama detinjstva, može na dete da ostavi trajne traume. Ako se pak desi u kasnijim godinama, može izazvati razuzdane napade smeha.

Vrata privatnih odaja. Kuc, kuc, kuc, i neodobreni ulazak u sobu. Na krevetu munjevito usplahireno komešanje uz par neartikulisanih glasova. Pre nego što je moguće jasno sagledati o čemu se tu radi, jorgan nezamislivom brzinom poleće u vazduh i polako se spuštajući otkriva par spokojnih lica dvoje roditelja, koji sa nepokolebljivom zainteresovanošću gledaju u televizor na kome je vrlo mutna slika nekog Sigalovog prvenca.

Sin: Ups, izvinite!
Majka sa očima koje odaju - pobogu srećo, pa mama to ne radi sine, šta ti pada na pamet??? progovara: Ma ništa, ništa, srećice mamina. Šta ti treba zlato?
Sin na ivici suza smejuljica: Mislio sam da uzmem neku kintu od ćaleta, izlazim sa društvom večeras.
Otac sa izrazom lica - ne, nije mi upravo ušiljen!!! odgovara: Eno, tamo je novčanik, samo se posluži sinko, uzmi koliko ti treba da imaš da častiš neku devojku.
Sin: Oooh, hvala ćale, hvala. Dobra ti je frizura kevo tako, sviđa mi se...
Majka sramežljivo: He he, hvala zlato mamino, nemoj mnogo kasno.

Sin izlazi i zatvara za sobom vrata pršteći od smeha. Eh, koliko bi samo kinte bilo, kada bi matorci svake noći bili tako raspoloženi...

Komentari

Kol'ko je to ''dete'' imalo godina!?

pubertetlija, skapirao suštinu

hahahaha...jednom prijatelju se desilo da je zatekao babu i dedu na gomili...poput scene iz filma ,,Lepota poroka,, sa Evom Ras i Petrom Bozovicem:)))))))))))))

+ ja zateko pre nego što sam bio spreman, ali nije bilo baš ekstra pompezno (bilo je sa prekrivačem). Bio sam dosta uznemiren = imao sam 9-10 godina.

Najjači period je kad saznaš da se to sve tako radi, ali još ne možeš da veruješ da to rade i tvoji roditelji