Prijava
 1.    

  Matursko plakanje

  Ovaj događaj se ubraja u najvažnija dešavanja tokom školovanja. Bilo da si žensko ili muško, na maturi moraš da zaplačeš, jer će te ove suze obeležiti više nego sva bežanja sa časova i ekskurzije zajedno.

  Poenta priče je odrediti tačan borj suza.

  Ako si devjka:
  1) obavezno je da ti se šminka razmaže, jer se samim tim podrazumeva, da si potrošila jedan bokal na suzice, i na svu ekipu koju nikada više nećeš videti, ali će ti zauvek ostati u sećanju.
  2) ukoliko plačeš toliko da ti lice poprimi crvenu boju, ljudi će te okarakterisati kao paćenicu, koja van srednje nema prave prijatelje, i kojoj je život praktično gotov.
  3) ukoliko se desi čudo, pa ne zaplačeš, postaćeš bezosećajna kučka, kojoj nije stalo ni do kogoa, uz obavezno potezanje koliko si dečka imala.

  Ako si dečko:
  1) ukoliko ispustiš nekoliko suza, trudeći se da niko ne primeti, ili vrišteći uz pesmu koja je obeležila tvoj razred, upamtiće te kao extra lika, dušu razreda, koji je pored snage imao i veliko srce.
  2) ali ukoliko budeš plakao više od 3 pesme, bićeš okarakterisan kao ženski petko, patetičan lik , da ne kažem derPe.
  3) ukoliko ipak ne zaplačeš, bićeš jadnik koji skriva svoje emocije i komi jednostavno nikad nije bilo deo te ''ekipe koja traje zauvek''.