Prijava
   

Međusobni odnosi

Seks u hodniku.

Komentari

nije te sramota plagijanja? ne radi pretraga da ti nađem, al znam da je definisano pre cirka pet godina.čini mi se kramponom da je...

Mnogo ti je dobra logika: tebi ne radi pretraga tako da ne možeš da dokažeš svoju pravičnost, a meni kao radi pretraga, pa sam uspeo da nađem staru defku i da je isplagiram, pička mi materina plagijatska, jer mi je plagiranje ceo cilj bivanja na ovom sjebanom sajtu punom vas gnevnih starkelja koji samo čekaju da se ostrme na nekoga jer mrze sebe i svoj jadni život. Jeste, sramota me je. Mrš!

sjebani, ta kramponova je legendarna, ako si išta čitao ovde i na nju si naleteo, bila i odabrana. možda nisi namerno...

Za vas koji niste gnevne starkelje jedno malo uputstvo: kad kaizenova pretraga ne radi jer ga boli kurac za sajt onda možete ukucati potencijalni naziv defke u gugl i dodati reč "vukajlija" - gle čuda, iskoče defke koje su istog naziva. A kad već isplagirate defku i objavite onda je dovoljno kliknuti na naziv defke iznad same defke i otvore vam se sve defke istog naziva na sajtu, tipa ovako: http://vukajlija.com/medjusobni-odnosi

To što si odličan fazon pronašao na vojevanju ili negde na FB ne znači nućno da je potekao odavde, možda je i sa Tarzanije ili Njuza, ali je najverovatnije odnekud maznut. Prosta logika.

gnevni sam starkelja, praštajte.

Evo ja sam ti oprostio.
A vidiš mali je sjeban, biće da ga tuku roditelji.
ili ga ne tuku dovoljno.

Ćao srce.
Nešto razmisljam našao sam se prozvanim a ne znam odakle mu to gnevne starkelje i što bi uopšte bili gnevni, škole smo završili, posao imamo, kuće, porodice, seks redovan, dva put nedeljno nekad i tri verujem da smo mi neki imali više odnosa u poslednjih mesec dana nego oni za ceo svoj život, što bih bio gnevan?

bogami, srce, i po četiri... povećali mi platu opet, dobra mi deca, spremam slavu polako u nekretnini čiji sam vlasnik... stvarno, čemu gnev?

To ti kažem. Nego to tako vaspitano nevaspitano nikad nisu oni krivi nego ih mrzi vaspitačica učiteljica nastavnica svi ih bre mrze i svi su gnevni i ljuti i protiv njih.

i svi ih sapliću, zato ih izdržavaju roditelji, sprcali po 25 godina u dupe, a još studiraju, na internetu im rade o glavi neki starci...

Treba im jebat mater. Bukvalno. A nekom od njih možda i jesam ko će ga znati.

Što ćeš u hodnik?

da nije ovaj tvoj? možda sjeban što ne zna oca...

nije ja sam svu moju decu priznao i upoznao. I vole me. Ovaj bre mrzi sve živo. Gnevan je mnogo nisu to moji geni. Već na ujake ako je povuko al i to ne može moje sve devojke i žene iz fine i krotke familije.

Ovde je trebalo da bude ono iz one pesme

Majka ćuti
otac lomi ruke.

pa da vidiš kako bi izrasto u finog i kulturnog mladića.

il su ga malo tukli?

Pa to ti kažem. Da je bilo "otac lomi ruke" razmislio bi pre nego što ih upotrebi za kuckanje bezobraznih komentara.

Dakle, ja se javno svima izvinjavam jerbo sam očigledno bio u potpunom krivu što se tiče gneva i ostrmljivanja. Molim vas da me lepo banujete, jer to zaslužujem, kao i svi ostali članovi ovog sajta koji nisu na njemu barem 3 godine pa znaju sve defke na pamet i ne moraju da se suoče sa onom trojicom što vise kriz prozor popravljajući klimu, ne samo kad pretrage rade nego i kad bilo koji link do Vukajlije na Guglu klikuju, pa onda postave nešto što su smislili a zbog potpunog govneta od sajta nisu mogli da provere. Hvala.

izvinjenje prihvaćeno.

Eh, kad bi mogao samo nalog da obrišem...

...i ne samo ovaj, nego i sve ostale što imam...