Prijava
   

Medvedja krv

Ono sto nije uspelo indijanskim samanima i galskim druidima,uspelo je inzenjerima renomirane destilerije u Srbiji.Od praiskona pa do danas su svakojaki vracevi,zreci i Baba Vange trazili recept za fuziju ljudskog tela i zivotinjskog duha i snage ali je superiornim Srbima za to trebalo mesec dana.Tekucina od koje se cak i jetra najiskusnijeg alkoholicara zatalasa.Napokon,mitski napitak je dobijen u vidu bozanskog nektara,i nadohvat ruke je svim avanturistima koji bi da probaju nesto novo,divlje i goropadno.

Ako mumlanje,rezanje,ujedanje,hod cetvoronoske i pisanje u istom polozaju nisu dobar primer ponasanja normalnog coveka posle ispijena 2 litra ovog omamljivaca za slonove,onda ne znam sta jeste.Ziveli!

Komentari

Ајд дај 200 динџи за рекламирање, одма'.

Hmmm,nisam razmisljao o toj opciji...

Hahahaha, 2 litre?! Moram pomenuti rečenicu na kojoj se baziraju temelji toksikološke hemije: "Samo doza čini supstancu otrovom." Nije ti kriv Rubin. :)

Dobro sad,necemo terati mak na konac;)

hahahahahaha... medveđa krv je kao pangalaktički-grgolj blaster, najjopakije piće u svemiru u knjizi VODIČ (pa ko zna ZNA... mrzi me da pišem)...)
upravo cepam drugu medveđa krv

Ђедме је лепо вино :)

имам осјећај да се пише напамет. једно од блажих вина које смо пили

pobrljavi čovek načisto
+++