Prijava
 1.    

  Memorijska pena

  Osnovni sastojak vekne hleba koju nam prodaju po prodavnicama kao jeftiniju varijantu. Stisneš veknu da odsečeš parče, a ono zadrži oblik šake.

  Nema ništa bez domaće, seljačke pogače. Kad ti baka odseče krišku dugačku kao podlaktica, pa na nju stavi masti, soli i malo mlevene paprike, a ti zagrizeš zalogaj i umastiš uši...

 2.    

  Memorijska pena

  Krevet-oprema zahvaljujući kojoj nikada više nećemo morati da čujemo: "Namesti krevet!!!"

  Ustaneš i sve se vrati kako je bilo...
  Čak ni jastuk da protreseš.

  A ćebe samo gurneš u plakar.

 3.    

  Memorijska pena

  Fluid besa kojim orosiš uglove usana kad se setiš kako te neki smrad zajebao.

  - Ja kad se setim tog, evo, evo k'o da je ovog momenta, pa ja bih mu #$%"!"%**!!!
  - Ček malo, samo da ti obrišem tu penu oko usta. Nastavi...

 4.    

  Memorijska pena

  Još jedna u nizu gluposti koju hoće da nam nametnu kao neophodnu za normalan i zdrav život. Kao adut se koristi činjenica da je to proizvela NASA za potrebe astronauta. E, ako je to za astronaute onda je i za mene jer sam se uvek osećao pomalo kao sa druge planete. Zamislite samo situaciju kad klinci upadnu kod keve i ćaleta u sobu i vide otisak kevinog dupeta i ćaletovih koljena odmah ispod. Šta da deca misle? Zaboravili ste pozu od pre neko veče , nema problema samo je potražite, memorisana je. Ako pozovete odmah potpuno besplatno ćete dobiti specijalno dizajnirani dodatak za kolena od memorijske pene, ali to nije sve ako plaćate u kešu dobijate i specijalno dizajnirani novčanik od memorijske pene. I na kraju neverovatna ponuda, uz sve ovo potpuno besplatno dobijate i kartonsku kutiju, specijalno dizajniranu da u nju spakujete sav ovaj krš kad se uverite da je potpuno neupotrebljiv.