Prijava
   

Merkalijeva skala

Za razliku od Rihterove, koja meri energiju oslobođenu u epicentru mlade pičetine, Merkalijeva se bavi uticajem tukidida mladog Krešimira na ostale unutrašnje organe, srećne dobitnice Krešimirovog tukidida. Pa tako imamo 12 nivoa na skali, ali kod Krešimira postoje samo poslednja tri...

10. Većina unutrašnjih organa ima manje hematome. Temelji kuće u kojoj je tukidid ordinirao počeli da popuštaju usled spiranja tla. Vlasnici pičetine potrebna reglaža. Ako je bilo kamena u bubregu, više ga nema.

11. Bubrezi zamenili mesta, jedno plućno krilo otkazalo usled prevelikog broja kontrakcija. Kuća sišla sa brda zbg klizišta koje je nastalo. Vlasnici pičetine ni reglaža više ne pomaže

12. Svi organi otkazali. Šabac pao. Rudnici po Srbiji postali jezera. Ako je kojim čudom preživela, vlasnicu pičetine teraju u zidarskim kolicima.

Definicija je napisana za takmičenje Tvoja definicija zvuči poznato

Komentari

Uuuuu, ovo je baš u centar! +

Ovo kao liči na Krešimira?
Jedino u pokušaju da se bude vulgaran. Krešimir jeste vulgaran, ali su njegovi opisi mnogo plastičniji, to jest, bliži stvarnosti.
Sve u svemu, neuspela, ali ipak bolja od prethodne imitacije istog autora, Otapanje valjda.

tvoja defka je najbolji dokaz da na sajtu svako može da napiše definiciju bilo kojim stilom, pa čak i bolje od autora koji se smatraju božanstvima.

Odlična imitacija, iako razumem na šta Bulgakov cilja. Ovde ima i elemenata tarzanizma što mu dođe i kao dodatna fora. Više nego uspešno za takmičenje!

И од мене минус. Благо подсећа, али није то то.

Podseća, što kaže Reme.

Šabac pao. Rudnici po Srbiji postali jezera.

Samo zbog ovoga ide plus.