Prijava
   

Metro seksualac

Zaljubljenik u metro.
Lik koji je uveren da će izgradnja metroa rešiti sve probleme.
Jebe u ztdrav mozak sa pričama o metrou.

- Jedva čekam da izgrade metro, baš će da bude super. Smanjiće se zagušenje u saobraćaju a samim tim i zagađenje vazduha plus ću moći brzo da stignem svugde.
- Za održavanje metroa je potrebno više para nego što je ima u budžetu grada Beograda.
- A zarada od metroa? To si zaboravio.
- Sve pare koje bi se zaradile od prodaje karata, reklamnog prostora plus ono što bi baba sera prikupila ne bi pokrilo ni četvrtinu troškova održavanja, a da ne pričamo o izgradnji. U svetu ne postoji ni jedan sistem javnog prevoza koji pokriva svoje troškove.
- A kako u Beču može?
- Oni imaju veći budžet pa treba da izdvoje cirka 10% budžeta da pokriju troškove metroa, a Beograd bi trebao da obezbedi oko 1000% svog budžeta za te svrhe.
- Ne razumem.
- To je zato što previše čitaš portale.

Komentari

Mogao bi tako i za zdravstvo te kulturne ustanove kazati. Nije cilj da sve zarađuje. Uostalom, da ne kradu, bilo bi dinara za sve.

Поприлично срамна дефиниција, почевши од наслова. А већ је рабљена та "доскочица" како сам видео, другачији контекст, али свеједно лејм фора. Јебале вас в'рд гејмс.

Ma aj ti meni reci samo koliko muke za najobicniju raku treba o cemu mi pricamo ko ce to kopati trebaju milioni za sto metara a ne kilometre tunela ja to ne bi pravijo da rastu pare na drvetu srbija nema para da prokopa te tunele a ne za materijal koji treba unutri HA HA koji vic dobar. Mi ne mozemo iskopati toliku kilometrazu da je za gasovod tu mi jedino mozemo da platimo osvetljenje na stanicama od sve opreme i eventualno da nam neko uradi pokretne stepenice sa rokom otplate 100 godina.