Vremenska transformacija energije

Сплинтер 2021-03-09 21:27:56 +0000

Pojava da si pun energije, sve ti je lako i ništa ti ne smeta kad si mlad, a kad omatoriš, pun ti je kurac svega, ništa ti ne valja i imaš puno energije samo da zvocaš kako ti sve smeta.

- A bre, Njutn, kad si bio mlad pala ti jabuka na glavu a nisi ni osetio već si dobio ideju da definišeš gravitaciju i proslavio se širom sveta, a sad ti smeta kad te pogodi godži bobica i već tri dana zvocaš kako to nije bilo u tvoje vreme i da ljudi nisu normalni jer gaje to sranje zato što misle da će da ih izleči od svih bolesti.

5
13 : 11
  1. trnsformacija

    nevalja

    Ispravi, inače +

  2. Hahaha, ovo nesto na moj racun?
    inače +

  3. Ovi kilosteri, džangrizala i hronično nezadovoljni "u starosti" su i kao mladi bili isti takvi. Oni su se rodili kao matori pa im godine dodaju bore i krive kičmu. Njima je sve smetalo od rođenja i životno iskustvo nije dodalo mudrost, naprotiv!
    Doduše, postaju još nezadovoljniji.
    Dakle, ne slažem se.
    -

  4. Ovi kilosteri, džangrizala i hronično nezadovoljni "u starosti" su i kao mladi bili isti takvi.

    Majo, sve je to posledica manjka kvalitetnog seksa.

  5. Govoriš iz iskustva?

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.