Prijava
   

Microsoft Word

Odličan program za treniranje živaca, ima par izvanrednih funkcija koje sam odlučuje kad uključuje a kad isključuje. Imaćete utisak dok radite da ste zaposleni u izdavačkom preduzeću pošto ćete non-stop isparavljati greške. I da naravno ima jednu naprednu funkciju kao i svi Microsoftovi proizvodi kad zaboravite da snimite svoj rad pri kraju se zapuca i onda morate sve ispočetka. Sve u svemu odličan program za ljude koji nemaju dovoljno problema u životu.

Komentari

Одличан је за живце....одличаааааааААААААААААааааааааААаааааааАААн..н(шут)..н(шут)н(шут)!

Nije mi jasno, zasto tako kasno reklamiras ovaj produkt koji se na planeti koristi vec preko cetvrtine ovoga veka? Koja verzija je u pitanju? A, da ne moras da mislis da li si zaboravio da snimis svoj rad, za to preporucujem komandu automatsko pamcenje (auto save).

@ SALE_SALE koristim dosta dugo računare pa samim tim i Microsoft Word(20 godina) mogu samo da kažem da od prve upotrebljene verzije pa do dan danas isti još uvek boluje od dečijih bolesti i ako je u suštini samo tekst editor koji bi trebao da bude pomoć pri kucajnu(tj da ne bude klasična kucaća mašina) no ovo je samo moje šaljivo viđenje Microsoft Word-a. Nadam se da nema ljutnje zbog toga :)

ипак је бољи од опен офисовог врајтера. не много, али је бољи.