Prijava
   

Mile Kitić

Čovek koji obara zakone fizike - da se može niže od dna! Pritom je i jedan od kandidata za sveca od strane naše dijaspore koja kulturološki ništa ništa nije usvojila na tom zapadu.

Ali, svima njima je super u tim njihovim svetovima!

Sjebo sam se kada sam pročitao da je na YouTube-u neki spot, duet sa Đoganijem, posetilo preko milion ljudi!!!

Komentari

I ko je sve lud? YouTube-naravno...+

a šta to ima kulturološki da se usvoji? gej parade, inkvizicija?! a ja mrzim hejtere -

Duše, za početak, usvoji PRAVOPIS SRPSKOG JEZIKA (koji pripada našoj kulturi), pa počni da pišeš veliko slovo tamo gde mu je mesto.

Duše, vidi se si Srbin! Znaš samo za najgore. Što nisi spomenuo Mocarta (ili je to za tebe kladionica?), arhitekturu (ili si i ti postavio u dvorište patuljke, labudove ili lavove, kao i većina gastarbajtera?)...

Vidiš, meni mnogo smeta to što smo upravo usvajali sve najgore sa tog zapada: pederi, McD, lažni idoli i lažne veličine, droge, materijalni interes... A nismo znali usvojiti recimo odnos prema radu (osim u stranim firmama, gde mora da se ispoštuje radno vreme i efikasnost), prema državi, prema čistoći, prema drugom vozaču...

Kultura znači, između ostalog: poštovati, štititi, uzgajati, a takođe je i vrednovanje ljudske delatnosti. Smatram da Miletovo delovanje na naš etnos nije pozitivna, kao i većine njegovih kolega. I oblače se i ponašaju upravo kao ta gej populacija, koju ti, normalno, ne voliš, KAO NI JA!!!

I, SRBINE, odbaci te anglizme koje koristiš, ako ti smeta njihova kultura! Naš jezik je sjajan i ima pravu reč za sve što se koristi od anglizama (performans, stejdž, bekstejdž, hejter, itd.), ali, nećeš se osećati FENSI ili IN, ako ga koristiš! :)))

E, Srbine, Srbine...

Moram ovo da ti napišem i pretpostavljam da ćeš se razočarati koliko smo podložni upravo tim negativnim stvarima, koje te nerviraju...

1989. godine, stigla vojna delegacija NATO-a u posetu JNA, da razmene iskustva, stavove, ponude vojne tehnike...

Između ostalog, engleski oficir, koji je bio šef delegacije, postavi pitanje - "Kolika je učestalost homoseksualizma u vašim jedinicama"?

Naš odgovor je bio - "Niti jedan slučaj. Za dvojicu se sumnja, ali nije dokazano".

Šokirani englez, posle nekoliko sekundi ćutanja konstatuje - "Vi ne znate koliko ste vi srećan narod"!!!

A, vidiš i sam kako nam je danas. Svi pričaju o njihovim pravima, a niko da kaže da oni ugrožavaju prava našoj deci da odrastaju normalno, da ne gledaju te jadnike misleći da je to normalno. A nije normalno!!! Ni po Bibliji, ni po Darvinu!!!

Možda ti delujem kao neko ko mrzi, ali mrzim sve ono što ugrožava ono što volim - između ostalog i našu kulturu, koja (nažalost) ima silaznu putanju i koja je bila svetli deo našeg nacionalnog identiteta, a upravo su Mile i Co ti tegovi, koji su sprsku kulturu doveli na najniži nivo.

minus ! naso mileta da kritikujes !