Prijava
   

Milja Vujanović Regulus

Još jedna u nizu proročica (astrologa) iz devedesetih, imala je svoju emisiju na 3K gde je sejala strah i užas. I priču tipa odeš u crkvu zamisliš želju i u sebi izgovoriš očenaš, zapališ sveću po propisu i želja ti se ispuni. SrBski i pravoslavno. Trebalo je spaliti na lomači. I ono ako slušaš rok imaš veliku šansku da dobiješ rak, dok su neki ruski naučnici (ne reče koji) ustanovili da zvonjava crkvenih zvona prečišćava vazduh. U njenoj se emisiji prodavala neka amajlija koju kada nosiš odbija negativnu energiju, a ako se to pokloni vojniku ona skreće metke od njega. I to su naravno dokazali neimenovani ruski naučnici.

Šezdesetih je pobedila na izboru za mis Srbije. Do devedesete se bavila glumom. Posle Eve Ras, bila je druga glumica koja se svlačila u filmovima i verovatno kao deo marketinga, dala je izjavu „da bolje izgleda bez odeće, nego kad je obučena“. Igrala je u više filmova sa malo odeće i time otvorila put budućim mladim glumicama koje su gotovo sve tako počinjale svoju karijeru. Umrla je 4. juna 2005. u Beogradu.

Komentari

Jes' to bila budala na kub...to je moglo samo kod Slobe da bude na TV-u...

Samo su normalni mogli da vide koliko je zlo sirila,za ostale je bila svetica."Oni" su,doduse i za Kleopatru mislili da je zensko......Koliko je zlo sirila,nije ni cudno kako je zavrsila......tragicno!

a secate li se onog njenog pozdrava sa skupljena tri prsta, koje digne do obraza? Hehe, looodilo

....a onda se pojavio Dr Feelgood

Бољи него на њикипедији!

Поздрав са три раширена прста је донео бивши комуниста и Босанчерос, Курјак Драшковић, а то видео од усташа и нациста. Срби се поздрављају са три спојена прста. Ко није образован нити обавештен, нека се мало информише. А ових пророка и проричица смо имали на тоне. Сад их неки други мењају. Идиотија.

Ne, ona nije širila zlo, ako pogledate, videćete da se sve što je ona rekla polako ostvaruje... :D