Prijava
   

Milogorac

Ne mešati sa Crnogorac. Za razliku od Crnogorca, koji je, pre svega, Srbin, i time se ponosi, Milogorac je pripadnik jedne nedefinisane nacije čije je jedino obeležje, pored zetsko-južnosandžačkog dijalekta i iskvarenog srpskog jezika, mržnja prema srpskom narodu.
Milogorac u svojim antisrpskim osećanjima ide toliko daleko da čak ne piše ćirilicom i hoće da je zabrani, kao nešto što je srpsko. Kao da on sam nije Srbin. Milogorcu su idoli izdajnici Srpstva, poput Sekule Drljevića i Mila Đukanovića. Najekstremniji pripadnici ove vrste sebe ne smatraju čak ni Crnogorcima, već Hrvatima, i podržavaju hrvatski nacionalizam. Crnogoraca je između dva i u Drugom svetskom ratu bilo čak i u ustašama. Pardon, Milogoraca.

Komentari

Има Милогораца, иначе, и на Вукајлији.

Чак и овде обитавају? Ц, ц, ц. Дај имена.

издајници Српства, попут Секуле Дрљевића и Мила Ђукановића.

:(
I nema smisla ono za ćirilicu, to je crnogorsko pismo. I Vuk je veliki Crnogorac i poštovalac Mila Đukanovića bio.

Prištevac će kad poraste da otkine nogu, da bi ličio na Vuka Karadžića džd.

Ахахахахахахахахаха како сам само успео да вас испровоцирам, нема бољег осећаја. Ову дефиницију сам НАМЕРНО поставио као ПРОВОКАЦИЈУ, пре свега да би се GTD упецао... И упецао се... Али нисам баш био сигуран да ће и Црвени барон одреаговати. Ове ваше реакције највише ме подсећају на оно:"Добар дан, зла жено!" И зла жена одмах одреагује зато што се осети прозваном, а осети се прозваном зато што заиста и ИМА разлога да се осети прозваном, јер је била реч о злој жени, а зла жена, ако је свесвна да је зла, ће одреаговати. У сваком случају, нисам хтео да увредим ћирилицу, не дај Боже. И да, заиста постоје велики Црногорци. Али велики Црногорац, баш као ни било који велики човек, не постаје се мржњом према неком народу. Вук Караџић је био огроман Црногорац, Петар Први и Други Петровић Његош такође, књаз Данило исто... Али они су, истовремено, били и велики Срби. А пошто је Црногорац део српског народа, скоро је немогуће замислити великог Црногорца без великог Србина у истој особи. А уколико већ неки Црногорац и не сматра да је Србин, али ако се, истовремено, бори за ЦГ и Црногорце, чини вредна, хумана и велика дела за њих, мисли и каже да су Срби близак народ Црногорцима, признаје да је Словен и да су Црногорци Словени, то такође може да буде велики Црногорац. Али чим пређе ону границу љубави према ЦГ и Црногорцима и пређе у мржњу, ако већ не сматра да је то мржња према сопственом народу, оно онда бар према народу из кога је црногорска нација и настала-тај већ престаје да буде велики Црногорац и постаје исти као и било који други човек на целом свету испуњен националном мржњом.

hahahahahahaahahahahahaha

kakav glupan majko mila :)

Mira Marković.

Има и подврста: теразијски Милогорац.
Авај, дошло неко наопако време, нагрнули сви у Београд, па се и теразијски Милогорци осетили угрожено:
"Više nijesam siguran
oli odje pripadam,
il' sam samo stranac
u Beogradu".
(Дејо Цуков, мора да је и он Милогорац старином, ка и сви Срби што су провјерено Милогорци најдаље у пето-шесто кољено).

GTD је Милогорац, а Црвени барон или је такође Милогорац, или из неког разлога брани Милогорце. Иначе,

Xaxaxa sve VW na sliku. Sad se ponosim što sam Milogorac.

Видим ти голфа на слику, јес лијеп да јебе оца

A viđi kaki je ka duša. Vozila žena pomorca.

Подразумијева се

A znaš kako ga okitim pred izbore. Zakačim za spojler (inače služi za downforce) Milaševu i Njegoševu sliku jednu do druge, a ispod ono piše "Crnogorski velikani, glasaj mudro i hrabro!". Svi me vole na Milogoru zbog toga.

Vjerovatno su i Splinterovi preci Milogorci, nego ga stra da kaže. Moga bi se neko do$etit da nije rođeni Beograđanin.

Мило Ђукановић, благо мајци која га родила!

I onom što mu jebo kevu!

ŽIVIJO MILOV ĆAĆA

Blago majci njegovoj! Po junaštvu i pameti u prve se broji ljude! Takvoga sina malo ko ima na ovu kuglu zemaljsku.

povrh takog div junaka
i aca izrodila

čudo žena

Blagoš brdu sa koga je šljega!

E vala je bilo i vakat da poslije Tita neko spasi ovaj namučeni narod.

INTRUDER, POPUŠIŠ MI KURAC