Prijava
   

Miloš Topalović

Legendarni Top.

Voditelj i novinar SOS kanala koji svoje neverovatne komentare fudbalskih nižerazrednih liga Srbije reprodukuje tako da gledaoci imaju osećaj kao da u Petrovcu na Mlavi ne igra "Sloga" nego Barselona.

Njegove priče o tome kako je napredovao razvojni put običnog seljačića iz mesta pored Surdulice, koji je od lokalnog kluba "Dolina", preko Sinđelića i Inđije, svoj prvi pravi veliki angažman stekao u Lučanima, prevazilazi otaljavanje nalaženja informacija i prelazi u hobi iz koga se rađa ljubav prema poslu kojim se Top bavi.

Međutim, trenutak kada zanos nadvlada nad "već ustaljenim govorom" i emocije utiču da se u momentu zaboravi gde i s kim se nalaziš, diskutuješ i planiraš, desi se poneko ispaljivanje stručnog konsultanta, fudbalera Prve lige Srbije ili nekog bivšeg sudije koji komentariše da li je penal trebao da postoji na meču Proleter:Jedinstvo Putevi. Dešava se i Topu, jebiga.

Top: Neverovatna je stvar da si ti prešao iz Metalca (Gornji Milanovac) koji se bori za Jelen Super ligu i nalazi se na deobi trećeg mesta sa ekipom kraljevačke Sloge, prešao u "Seljak" iz Cvetojevca koji je nekoliko liga ispod malopre navedene.
Fudbaler: Pa, desilo se slučajno. Tamo mi je koren zasadio askurđel Gavrilo a baba želi da se vratim u rodno selo. I tako.
Top: Baka Smilja. Veliki pozdrav za baka Smilju. Pa šta radi baka Smilja? Imao sam onomad izveštaj sa meča Seljak:Brgule i rekoše mi da je jurila linijskog sudiju trnovitim prutem u 68-om minutu jer nije podigao zastavicu.
Fudbaler: Ma, baka Smilja je čudo. Uvek gleda tvoje izveštaje i ljubi ekran kad progovoriš.
---------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
Top: Ti igraš u Lučanima. Koje si ti godište?
Fudbaler: Imam dvadeset dve. Znači, devedes' prvo.
Top: I još igraš u Lučanima. A vidi ga Nejmar dokle je dogurao a čovek mlađi od tebe.
(Muk se prolama kroz studio)

Komentari

Ovo baš mnogo podseća na one defke o Lokneru, ali odlično je napisano, u tvom maniru, zato pluščina.

U pravu si, ali me čudi da niko Topa legendu nije definisao :)

U svakom slučaju je zaslužio defku:)))

Plus za defku, top jeste hodajuca enciklopedija, preteca Ace informacije, ali prva recenica se vise odnosi na Aleksandra Loknera

Локи је ипак боље упућен од Топа у дешавања по тим сеоским лигама, али свеједно, добро си се сетио да га дефинишеш.

Мени је најжешћа била једна Топова провала кад је радио неки пренос утакмице француске лиге (док је то СОС преносио) и кад је рекао да судија не продужава утакмицу превише, јер мора да пожури кући пошто му жена слави рођендан и долазе им гости.

Ma Top je ludilo. Ovaj moj drugi primer iz defke je istinit :) pao sam...

NAĐITE FENDEROV KOMENTAR ISPOD 500 KARAKTERA DOBIJATE PLUS

BAJ D VEJ DAO SAM PLUS TE LOKALNE TELEVIZIJE SU SMEHOTRES MISLIM DA IMA ONA DEFKA KAD GAZDA NAREĐUJE DVOJICI RADNIKA DA PUSTE OBE REKLAME HEHE TU SAM SE BAŠ NASMEJAO SLATKO

Митке апрувз. +++

Hvala na komentarima :) posebno pozdrav za Bob Roka...:)

HVALA POZDRAV I TEBI ČEGRTALJKO

Мени је најжешћа била једна Топова провала кад је радио неки пренос утакмице француске лиге (док је то СОС преносио) и кад је рекао да судија не продужава утакмицу превише, јер мора да пожури кући пошто му жена слави рођендан и долазе им гости.

Само Топ има те моменте кад се чеше за браду, гледа замишљено у једну тачку и онда провали неко лудило :)

То чегртаљко доминирај популарним! ;) ++

Uvod je u potpunosti za Loknera, coveka koji ima legendarne izjave tipa: "i na kraju se desio spektakl u vidu treceg poluvremena gde je domacin iz Bumbarevog Brda okrenuo vola pored terena". Ali da je Top genijalan sa svojim izjavama, definitivno jeste, a pritom mi je i komsija, pa zamislite sta tek provaljuje kad odem nekad u kladionicu u kojoj on visi non stop da odgledam neku utakmicu... :-) Pre nekih mesec dana gledam tamo Marsej-PSG, kamera snima tribine, svi se udubili u prenos i on nicim izazvan odjednom izjavljuje: "pa u ovom gradu Marseju ne zivi nijedan Francuz"... :-)