Prijava
 1.    

  Milutin

  Po sceni iz filma "Nož" gde se neki lik u pola noći dere Milutineeeeeeeeeee, sada se Milutinom mogu nazvati one komšije koje se deru ko nenormalne tokom noći, tako da cela zgrada nema mira.
  U Milutine spadaju i kojekakvi ini likovi koji dodju u vaš kraj (naselje) u pola noći i počnu da se deru na sav glas kako ste vi svi pičke i da niko iz vašeg kraja (naselja) ne može da im izađe na crtu.

  Studentski stan, 3 AM, neko zvoni na vrata i dere se:
  "Smirite se, mamu vam jebem nenormalnu, ovde ima radnih ljudi, sad ću da ubijem svakog Milutina kog nađem tamo, koj kurac se derete?"

 2.    

  Milutin

  Prevarant i bitanga,čovek kome nikad nije dovoljno onoliko koliko imaju svi,
  nego od svakog po pola....čist harač

  Setimo se one stare priče kad majka ispeče tri kolača,a imala tri pastorka i svog MILUTINA pa im dala kolače i zbori "Mome Milutinu dajte po polutinu"

 3.    

  Milutin

  Izuzetno stamen čovek, mora da ima malo stomaka na sebi, bar malo. Svima je oslonac i uticajna ličnost. Oko Milutina trezni se propiju, oko Milutina oni što im se gadi cigara propuše, ali zato - oko Milutina oni što su protiv droge lično ubijaju one koji pomenu drogu, a kamoli da konzumiraju. Kad god si u bedaku, zovi Milutina. Ostavi te riba - zovi Milutina. Koliko god da baca neumesne fore na račun ribe, zovi ga. Ostavi te frajer - zovi Milutina. Može da ti zameni sve jebače u životu. On je sila, on je (umalo) srpski alfa mužjak; jedino šta sputava Milutina da bude alfa mužjak 100% jeste neka žena (da l' majka, sestra, žena, ili pak baba, nebitno).

  Milutin kaže ,,Skači u bunar", ti uradiš salto ka bunaru automatski, tako da ti Kristijan Golubović zavidi.