Prijava
 1.    

  Mineralna voda

  Voda česmuša u Srbiji, naročito iz gradskog vodovoda koja osim magnezijuma i kalcijima i joda, sadrži skoro sve elemente periodnog sistema elemenata, počev od vodonika, preko uranijuma pa do lorencijuma. Ukoliko ste na selu, ta voda sadrži i herbicide, pa nemate potrebe kupovati antibiotike ako ih već pijete.

  U jebote, neki mazut iz česme izlazi, ženo, bogati smo!

 2.    

  Mineralna voda

  Nastala pre 20 000 godine u netaknutim podzemnim pećinama (i sl.), gde još ljudska nije kročila (kako li je onda nađoše?), u jednom litru ima sve moguće biogene elemente. I još samo da objasne što ima rok upotrebe? Ako je već stajala 20 000 godina, što joj je problem da stoji još 20?

 3.    

  Mineralna voda

  Gej naziv za kiselu vodu.

  Sedaju dva prijatelja što se dugo nisu videla u kafić.
  Konobar: -Izvolite?
  Prijatelj 1: - Meni ćete dati jednu mineralnu vodu.
  Prijatelj 2: - Jelen pivo naravno!
  Odlazi konobar.
  Prijatelj 2: - Je li bre, čoveče od kad se to naručuje mineralna voda, ovo-ono?
  Prijatelj 1: - Jao, pa znaš kako, mineralna voda je puna minerala koji su ti potrebni preko dana, a za razliku od piva ne deblja..
  Prijatelj 2: - Ne seri bre, kakva mineralna voda, naručuješ li mineralne krastavce kao salatu, jeba*la te mineralna voda..

 4.    

  Mineralna voda

  Česmuša koja je upakovana u vešto dizajnirane flaše, sa lepim etiketama, na kojima su ispisani svi mogući minerali. Osvežavajuća, lekovita, mokra, ima afrodizijačke sposobnosti, antidepresiv...

 5.    

  Mineralna voda

  Osnovno medicinsko pomagalo "doktora" seoskih fudbalskih ekipa koje momentalno leči sve probleme od preloma noge do gubavosti.

 6.    

  Mineralna voda

  Voda koja je hiljadama godina postojala kilometrima ispod nas, zdrava, sveža i nezagađena. Iskopana i flaširana u poslednjem trenutku, obično 1-2 godine pre nego to će se pokvariti, čemu svedoči rok trajanja utisnut na boci ili etiketi. Masovno prodavana po kafićima gde se česmuša retko pije.