Prijava
   

Minnie Riperton

Ima onih dana kada se ne osjećaš najbolje i nitko ili ništa te ne može utješit.
Nervozan si zbog sranja na poslu, posvađaš se sa curom, fosilima, padneš kladaru, s ključevima ti netko napravi dvije pune linije na vozačevoj strani, pojedeš kajganu na brzinu, zavališ se na krevet i pustiš Nju.
Božica nevjerojatne karizme i unutarnje snage, glas slavuja sa emocijama koji te dira u dubinu duše te s kojim zaboraviš na sve probleme.
Kada Nju slušaš postoji samo Sada i izmami ti osmijeh od uha do uha.
Inače ne volim ovakav srcedrapajući tip glazbe, ali Ona je kao film Mostovi okruga Madison jer iako muškarci, uključujući i mene, ne vole romantične filmove, a taj film gledaju otpočetka do kraja ganuti, neki i kriomice puste endemsku mušku suzu.
Pitali su nas u djetinjstvu kako razmišljamo o ljubavi, što je to za nas i što nam to znači, nisam tada zna odgovorit.
15 godina kasnije znam.
Sanjam potajno da mi cura ili buduća žena iskaže svoje emocije samo tako što pusti pjesmu Loving You it's easy cos you're beautiful.
Nadam se da ću naletit na neku dobra srca i duše, može bit i prosjek, ali da je freaky u postelji kao Ona.
Inside My Love.
I na kraju (kad već fantaziram, neka ide do kraja) kada budemo već godinama skupi, završiti trilogiju sa pjesmom Memory Lane.
Taj anđeo prekrasnog pogleda se javljao na ime Minnie.
Hvala ti što si postojala i uljepšala djetinjstvo i dočarala što je ljubav i emocije.

To je pjevačica, a ne ove polugole štrace što se valjaju po krevetu sa izumrlim hladnim pogledom te robotskim koreografijama.

Komentari

Ja sam kickboxer s dvije godine aktivnog iskustva. Za vrijeme mog života, bio sam u barem 30 tvrdih uličnih bitaka, tijekom kojih sam se gotovo uvijek protivio svojim protivnicima. Također, bio sam u pet utakmica na natjecanjima gdje sam uspio pobijediti u četiri. Imajući to na umu, sa mnom ste mogli izdržati samo malo više od praha na dnu Egejskog mora.

Moje mane su na razini Zapate protiv vaših primatelja teksta. Vaša razina originalnosti i sposobnost definiranja je na razini izgubljenih posjetitelja stranice ispovijesti.com. Sve je to iz jednostavnog razloga što ste nesvjesni, neobrazovani i općenito polako razmišljate.

Jbg Kenny, jučer mi došlo da otvorim dušu.
Tanka je crta između romantičnosti i pederstva.

Dobro je ovo napisano samo nije definicija ni u kom smislu te riječi. A i ovaj tamni kvadrat na kraju služi za primjer, kad bi to ukapirao bilo bi bolje. Kladara baš gotivan izraz, ne koristi se kod nas u Hercegovini +

Kladara je specifična za Dalmaciju.
Jbg, po mojoj procjeni nije treba primjer i znam da nije defka.
Ovo je formatorm nešto slično kao ona defka mali ker.
Životna priča, jednostavno.

Ocekivao sam neku analnu osvetu na kraju