Prijava
   

Mira Adanja Polak

Postklimakterična gospođa kojoj je neko rekao da je novinarka, a ona poverovala u to. Voditelj "kolažne" emisije, zapravo wannabe-celebrity showa, gde dovodi razne predratne (II svetski rat) slabo pokretljive gospodže i gospodu, ali i posećuje srpske emigrante iz istog perioda, preko kojih gleda da ulovi poneku slavnu ličnos' koje je redom odjebavaju.

Ulica, negde u LA. MAP u pratnji bivšeg dvorskog čistača klozeta kod Karađorđevića, koji je isti posao obavljao kod Čarltona Hestona a koji se slučajno vraća iz bakaluka tom ulicom. MAP brzinom zeca i veštinom zmije saleće ČH.

MAP: Mr. Heston! Mr. Heston! Ja sam Mira Polak sa nacionalne televizije Srbije! Sećate li se ovog gospodina ovde? On je radio kod Vas!
ČH: (prepadnut) Wtf?!
MAP: Da li znate gde je Srbija?
ČH: Ne'am pojma... U Francuskoj? Je'l ovo anketa?
MAP: Znači, bili ste? Pretpostavljam da održavate tople veze sa Srbijom kao i da imate lepe uspomene zbog Vašeg gospodina čistača klozeta! On je iz Srbije, znate?
ČH: Moj trenutni čistač je iz Meksika...
MAP: Planirate li da snimate neki film u Srbiji, da glumite, režirate, kao producent?!
ČH: Ne. U stvari, nemam pojma. Otkud znam.
MAP: Thank You, Mr. Heston! Ovo je bio Čarlton Heston i kao što ste čuli, izuzetno voli i ceni Srbiju i gotovo sigurno će doći da snima film u našoj zemlji zbog izuzetno lepih eksterijera!

Komentari

grozna zenturaca.
+++++++++++++

ja sam cuo da ima skulpturu vagine u dvoristu :))))...

Cekajte, hocete li sad da mi obecate ovde pred svima, da cete doci u moj stan i i ii da da