Prijava
 1.    

  Mira Adanja Polak

  Postklimakterična gospođa kojoj je neko rekao da je novinarka, a ona poverovala u to. Voditelj "kolažne" emisije, zapravo wannabe-celebrity showa, gde dovodi razne predratne (II svetski rat) slabo pokretljive gospodže i gospodu, ali i posećuje srpske emigrante iz istog perioda, preko kojih gleda da ulovi poneku slavnu ličnos' koje je redom odjebavaju.

  Ulica, negde u LA. MAP u pratnji bivšeg dvorskog čistača klozeta kod Karađorđevića, koji je isti posao obavljao kod Čarltona Hestona a koji se slučajno vraća iz bakaluka tom ulicom. MAP brzinom zeca i veštinom zmije saleće ČH.

  MAP: Mr. Heston! Mr. Heston! Ja sam Mira Polak sa nacionalne televizije Srbije! Sećate li se ovog gospodina ovde? On je radio kod Vas!
  ČH: (prepadnut) Wtf?!
  MAP: Da li znate gde je Srbija?
  ČH: Ne'am pojma... U Francuskoj? Je'l ovo anketa?
  MAP: Znači, bili ste? Pretpostavljam da održavate tople veze sa Srbijom kao i da imate lepe uspomene zbog Vašeg gospodina čistača klozeta! On je iz Srbije, znate?
  ČH: Moj trenutni čistač je iz Meksika...
  MAP: Planirate li da snimate neki film u Srbiji, da glumite, režirate, kao producent?!
  ČH: Ne. U stvari, nemam pojma. Otkud znam.
  MAP: Thank You, Mr. Heston! Ovo je bio Čarlton Heston i kao što ste čuli, izuzetno voli i ceni Srbiju i gotovo sigurno će doći da snima film u našoj zemlji zbog izuzetno lepih eksterijera!

 2.    

  Mira Adanja Polak

  Niskobudžetni Tomb Raider projekat RTS-a koji je naravno neuspeo. Kada bi se u sklopu emisije emitovali i inserti iz najodvratnijeg ostvarenja RTS-a ikad, emisije VREME JE ZA BEBE, znali bi da će 21,12,2012 sigurno biti armagedon i da je Mira Adanja Polak pored gospođe Kiš sa pinka, Ruške Jakić i Jelene Baćić Alimpić, četvrti jahač apokalipse

 3.    

  Mira Adanja Polak

  Zla sestra Milke Canić.

 4.    

  mira adanja polak

  žena koja je pojmu ''iritantno'' dala potpuno novo značenje

 5.    

  Mira Adanja Polak

  Brbljiva i nervozna novinarka u teskoj krizi srednjeg doba i neverovatnom potrebom da gostima upada u rec i mlatara rukama i glavom. Idol i uzor voditeljki Beogradske hronike. Dok ih gledas samo cekas kad ce da im se prekine vrat. Svuda gura nos.

 6.    

  Mira Adanja Polak

  Sinonim za neduhovitost.

  -"E, čekaj me kod spomenika u centru tačno u osam. Nemoj da kasniš."
  --"Nikad ne reci osam. Znaš da mogu lako da te zajebem (debilan smeh)."
  -"Druže, to je fora od prošle godine! Ajde daj malo kreativnosti. Duhovit si SKORO kao Mira Adanja Polak."

 7.    

  Mira Adanja Polak

  Lea Kiš.

  Sanja Marinković u pokušaju.