Prijava
   

Miris omekšivača i praška za pranje

Sudeći po reklami, jedini način da većina Srba vidi zelenu travu alpskih pašnjaka, cvetna polja Holandije, Južno kinesko more, kolumbijske plantaže kok..afe, londonsku kanalizaciju i pariske kurve. Naime, čim oseti miris svojih taze opranih gaća, naš Srbin dobija krila i nasmejan odleće na mesta gde i čarape posle trodnevnog marša mirišu.

-Ah, moj donji veš tako divno miriše, moraću ženi da kupim cveće i bombonjeru, ona je divna žena. Oh, letim... Ček, kakav je ovo cvet? Jaaaaao, kako je divan, ispušta mirišljavu vodicu po mojim nogama. Poljubiću ga :cmok cmok:
-Stoko pijana, smesta da si prestao da pišaš po parketu i ljubiš babu! I skidaj te smrdljive gaće sa glave, vidiš da si počeo da haluciniraš.
-Ljuuuuubavi...
-Mrš na kauč.

Komentari

hahah,da pišaš po parketu i ljubiš babu!pljus,bre!

Генијалан пример. +

Odluči se gde ćeš da napišeš veliko a gde malo slovo.
Kolumbijske plantaže kok..afe, Londonsku kanalizaciju i pariske kurve, ako je "pariske" malo slovo zašto su onda "kolumbijske" i "londonsku" veliko?
Takođe Karibsko more ne postoji.
Nisam ocenio, da ne bude da sam ishejtovao.

Napisao sam jedno poduže objašnjenje gde sam pravdao svoje pravopisne greške, al' se izgubi negde. Hteo sam da stavim London ali sam se predomislio i dodao kanalizaciju, isti slučaj je i sa Kolumbijom, kasnije sam nastavio dalje i totalno smetnuo sa uma da ispravim greške. A što se Karibskog mora tiče-nije ni važno u ovom slučaju... Hvala. :)

Pošteno sam se ismejala čitajući defku + i * :)

ma stavljaju LSD u te praškove i omekšivače...
+

Iako nema jebanja plus,odlična definicija

Шта ће ти ова банална велика слова, исправи то...

+

Sledeći put sva mala i šlus.

Oho oho ! plus k'o kuca! :)

Фансте опет ЈЕБЕ!! ++

хаххахахахха одлична !
+ *

Banini, izvini.. :) Hvala svima.

свака ти дала,лепо ме засмеја

Jao ima scenu u Family Guy-u kada lik pomiriše veš i nađe se na vrhu snežne planine, sledeća scena, "već 6 dana sam na vrhu planine, pređem par kilometara do dole i onda opet osetim miris veša i vrati me na vrh"

Ljudima je ispran mozak do te mere da jednom jedna baba nije htela da kupi prašak, osim ako nije Duel... Nije znala koju vrstu Duela traži, pa je posle pola sata raspravljanja prodavacica popizdela, donela joj sve, a ona je zagrlila jedan džak i rekla "Evo ga! Ah što volim kad mi veš miriše na zdravac"...
Jedna od mojih trauma iz detinjstva...

l
l
l
l
l
l
l
---------------------------------------------------
l
l
l
l
l
l
l

carski primer +++++++++

kok...afe ... hahaha... mada, ne znam da neko pravi prasak sa mirisom kafe + i *

hhhhhahahhahaah JEBOTE ! +ščina