Prijava
 1.    

  Mlaćenje prazne slame

  Kratak opis posla domaćih političara.

  I to rade jako dobro!

 2.    

  Mlaćenje prazne slame

  Večna jalova zanimacija mnogih. Taman smo prirodnu slamu umlatili-više se niko i ne seća šta to beše, kad-pojavila se virtuelna, sajber slama…pa udri…udri, brate,…tek ima da se mlati.

  Slama se mlati:
  Politički, na svim destinacijama
  sindikalno sa jakim sećanjem na samoupravna mlaćenja parazne slame, na mnogim otvorenim i zatvorenim destinacijama
  sportski, na i pored terena
  slobodnim stilom-ispred radnji, u parkovima, sa ili bez piva,
  a omogućen je i rad u kući- samo da se ima komp i ADSL.

 3.    

  Mlaćenje prazne slame

  Nepovezano filozofiranje i blebetanje, sa žestokim elementima idiotizma, koje često nema nikakve veze sa realnim stanjem ili govornom temom. U velikom broju slučajeva praćeno psihičkim stanjem pokondirene tikve.

  - Svaki punoletan građanin može dobiti besplatne akcije od privatizacije javnih preduzeća čijom prodajom može ostvariti dobit od najmanje 1000 evra.
  - Boga ti, Mlađane, ne mlati praznu slamu.

 4.    

  Mlaćenje prazne slame

  Masturbacija impotentnog čoveka..

 5.    

  mlacenje prazne slame

  Pojava koja se vidja na svakom koraku, od skupstine, preko dnevnika, Vuke, u skoli, u kaficima- ama svuda, to je izgovor za trenutke dokonosti, kada kojesta baljezgarimo ili ti jedemo govna jer nemamo pametnija posla, to je ono sto matorci, predpostavljeni rade nama koji smo za lestvicu nize od njih dok nas "ribaju"- MLATE PRAZNU SLAMU, kao i mnogo, mnogo slicnih situacija koje odgovaraju opisu, a za cije nabrajanje treba ruka da mi odpadne!

  Sta radis brate? Nista, mlatim praznu slamu...

  Sta pricaju ovi na skupstini? Seru, mlate praznu slamu...

  Drkao te sef? Ma pusti ga, mlati praznu slamu...

 6.    

  Mlaćenje prazne slame

  Diskusija da li je bolja lokacija za održavanje Beer Festa Ušće ili Kalemegdan. Mislim, nismo došli u turističko razgledanje...

  A:”Meni je bilo bolje kod Nebojšine kule.”
  B:”Daj bre šta pričaš? Gurali smo se k’o goveda u stočnom vagonu, na onako malom prostoru. Bolje je ovde!”
  C:”Jebote, umesto što mlatite praznu slamu, šta mislite da degustiramo da l’ je bolje Laško ili Steiger?”

 7.    

  Mlaćenje prazne slame

  Kada kao mali piješ sok na slamčicu pa duvaš umesto da "vučeš".

  - Mama, vidi mehurići.
  - Svetozare, nemoj da mlatiš praznu slamu nego popij taj sok!

 8.    

  Mlaćenje prazne slame

  Popis stanovništva u Kini.Sledećeg jutra ih ima makar milion novih komada.

 9.    

  Mlaćenje prazne slame

  Posao koji iziskuje puno truda i odricanja. To je težak i surov put kojim su prošli svi poslanici u skupštini Srbije da bi danas bili to što jesu.

 10.    

  Mlaćenje prazne slame

  Školovanje, kad malo bolje razmisliš. Posebno u našoj zemlji, gde je predsednik grobar, ministri plagijatori i keramičari/baštovani, a članska karta stranke moze da te dogura dalje od tri diplome.

  - Osnovnu školu provedeš ubedjen da je ono što učiš mnogo važno, jer ti drugi tako govore, jer si mali i ne znaš ništa drugo.

  - Srednju školu provodiš ubedjujući sebe da je ono što učiš jako važno, jer već počinješ da misliš svojom glavom i misliš da kad dodješ do fakulteta sve biti bolje.

  - Na faksu ne daš sebi da misliš o tome koliko je nebitno ono što učiš, da ne bi poludeo.

  Realno, malo ko može da navede 5 predmeta (ili njihove oblast) iz osnovne ili srednje škole, a da nisu čitanje, pisanje i računske operacije, koje su mu poslužile u nekoj stvarnoj situaciji (Slagalica se ne računa).

 11.    

  Mlaćenje prazne slame

  kad nekome objašnjavas nešto, i detaljno mu sve objasniš, a onda on pita nešto sto svaka osoba logički moze da zaključi samo na osnovu gledanja date sprave, predmeta..., i vama prosto dodje da se uhvatite za čelo i plačete.

  Ja:-Gledajte komšija, uzmete miš, sa njim kontrolišete ovu strelicu, vidite? E sad stavite strelicu na ikonu aplikacije ili foldera koji želite, i dva puta brzo kliknete ovde. Eto, sada ste ušli u folder ili aplikaciju. Odavde koristite miš da izaberete šta želite da radite, zavisi čemu je aplikacija namenjena, evo paint tu možete da crtate pomoću miša, a ako uđete u folder opet možete da stavite strelicu na željeni fajl, recimo sliku ili pesmu, i kliknete ponovo dva puta da ga otvorite. Eto! I to vam je sve u svemu to o mišu.-

  Komsija:-Dobro sine, ali kako ja uopšte drzim mis i pomeram ga? Kako to ide?

 12.    

  Mlaćenje Prazne Slame

  Govoriti mnogo, reći ništa.

  Prosečan 18-ogodišnjak: J'o brate što i'am ribu znaš kakva je j'bte! Celu noć smo previsili napolju zajebavali ljude zn'š što je strava bilo čo'eče!