Prijava
   

Mlade nade

Nova garnitura ljudi na vukajliji koji zbog svoje nemaštovitosti i izostanka inspiracije definiše svakakve gluposti,od naroda preko nacija, političkih,istorijskih medijskih itd ličnosti,zatim se definišu političke partije,plavuše, policajci... i zbog kojih je ovaj sajt počeo da liči na ono cemu je namenjen da bude suprotnost.

Alo prijatelju,pametniji si kad cutis.

Komentari

slazem se, to sto je neka defka tacna i korisna i vazna ne znaci da joj je ovde mesto. +++++ od mene

+++

Иако сам релативно нов, одавно читам Вукајлију, па кад сам се наканио да се региструјем мислим да нисам много лутао са својим дефиницијама..

Почеле су да се појављују неке дефиниције чијим ауторима не бих увалио минус, него шамарчину!

Da ne bi bilo nerviranja, ja uhvatim jednog autora koji valja i citam njegove definicije od pocetka do kraja. Izgleda sasavo, ali pomaze :P

ali niste vi admini pa se ne pitate realno

da se ne pitamo-to si u pravu ali ako ce sajt da postane mesavina novina- SVET NIN I OŠIŠANI JEŽ onda da ga jebem.

I onda, kao terapija od definicija o Karleuši i Chuck Norris-u dođe jedna ovakva definicija...i ti se ne libiš da još kačiš slike. Matori, argumentacija je čudo. Ne možeš da kenjaš o ratu za pluseve i da se onda sam boriš za iste.

A da se konstantno definišu gluposti, slažem se, još kako

baci pogled na moj profil,okacio sam od registracije(vise od 2 godine)ukupno 15 slika,3 su za ovaj revolt protiv dosadnih...tako da ovo nije borba za pluseve vec za bolju moderaciju sajta.

Hm, vaistinu...povlačim reč, i ostajem onda samo pri slaganju sa sadržajem. :) Izvini