Prijava
   

Mocart

Okoreli kladioničar. Uglavnom lik u rasponu godina od dvadeset i pete do pedeset i pete. Čovek koji igra dvojku na utakmici Partizan-Novi Pazar zato što mu se sviđaju brojevi na kvoti. Sedi u zagušljivoj kladioni, gledajući onu plazmu, nadajući se da će Novi Pazar bar izvući x kako bi mu vratili neke pare. U kladioni uglavnom kupuje Guaranu da bi ost'o budan celu noć da bi ispratio sve parove na tiketu. Ponekad kupi i Red Bull ali samo u slučaju kada je uz'o nešto na tiketu. Često nosi radio od kuće jer u kladionici postoji samo jedan televizor kako bi ispratio ostale tekme. Nije ga teško prepoznati. U periodu od dvaj's pete to trij's pete nosi trenerkicu Najk sa Air-Maxom dok iskusniji kladioničari nose nešto pristojnije. Mocartima je svaki dan zeleno slovo.

Komentari

Kad mi Ozren kaze da je dobra onda je vrh!

dobra dobra + Bambija si pojela, debela :(

I opet paprikaš piše lololo

Debela, debela pojela si Bambija, jelenovo dete. Hvala Dejs.
Haha Elek pišem i pisaću ne brini ;)

Meni gajba ne gine, bilo od tebe ili kuma.

Brate moj ja sam dobio gajbicu. Mogu i sa tobom ja da se kladim u nešto ako želiš e. ;)

Teško bi to dobro prošlo, a voleo bih da u dubokoj starosti pričaš malim Bambijima kako si pregrmeo ove teške dane.

Hahaha Bambićima mojim ću da pričam kako sam jednom davno dobio jednog Eleka i on je kupio vašem tati jednuu veliku gajbu Hajnikena.

'oćeš opkladu neku??

Rekao sam ti, nema šanse da stigneš Straju do kraja avgusta loloo

E sad ga pretera e. Pa nije meni svaki dan zeleno slovo da blejim kući i da pišem defke. Radi se Elek a i deca moraju da se čuvaju.