Prijava
 1.    

  Mocart

  Svestrana ličnost.
  Čovek koji je komponovao najpoznatiju melodiju za Nokiu.
  Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle.
  Voleo je da se kladi...

 2.    

  Mocart

  Najpoznatiji dirigent u Srbiji.Po njegovim notama svira i peva više od pola Srbije.
  Skoro sva deca su redovni članovi njegovog kluba u kojem se služe i raznorazna topla i hladna pića.
  Note izlaze dva puta nedeljno a dele se besplatno.

 3.    

  mocart

  vrsta kugle koja se upotrebljava u ishrani kao skup i kvalitetan slatkis...ime je dobila po cuveom lancu kladionica na balkanu..

  A: Jesi li slusao nekad Mocarta?
  B: Ne volim te drekavce,samo grand, eventualno juzni vetar-kad popijem...

 4.    

  Mocart

  Okoreli kladioničar. Uglavnom lik u rasponu godina od dvadeset i pete do pedeset i pete. Čovek koji igra dvojku na utakmici Partizan-Novi Pazar zato što mu se sviđaju brojevi na kvoti. Sedi u zagušljivoj kladioni, gledajući onu plazmu, nadajući se da će Novi Pazar bar izvući x kako bi mu vratili neke pare. U kladioni uglavnom kupuje Guaranu da bi ost'o budan celu noć da bi ispratio sve parove na tiketu. Ponekad kupi i Red Bull ali samo u slučaju kada je uz'o nešto na tiketu. Često nosi radio od kuće jer u kladionici postoji samo jedan televizor kako bi ispratio ostale tekme. Nije ga teško prepoznati. U periodu od dvaj's pete to trij's pete nosi trenerkicu Najk sa Air-Maxom dok iskusniji kladioničari nose nešto pristojnije. Mocartima je svaki dan zeleno slovo.

 5.    

  Mocart

  Kompozitor iz doba klasicizma, pravi vunderkind. Počeo je da svira i komponuje sa svega 4 godine. Pravi keršme svog vremena, imao je svaku 'damu' i 'gospođicu' koju je želeo, voleli su ga svi, od prostitutki, preko seljaka, pa do vladara. Inače, čovek koji je imao običaj da mjauče tokom jela, prdi pred Njegovim Visočanstvom i da se iz čiste dosade zacereka kad mu se ćefne.

 6.    

  MOCart

  išvrljan i izrezbaren zid, iskrivljene stolice, izlomljena vrata, wc šolje i druge vrste oštećenog školskog inventara u Tehničkim i Mašinskim školama poznatijim pod opštim nazivom MOC. Kritičari umetnosti ovo smatraju vidom savremene umetnosti jer slični eksponati postoje u istoimenom muzeju u Beogradu. Toliko nezavisan i originalan izraz da su čak svrstani i u poseban umetnički pravac koji je naslov ove definicije.

 7.    

  Mocart

  Najveći kompliment koji jedan sportista može da dobije. Reći za nekog igrača da je mocart je privilegija. Svaki igrački mocart podiže igru na novi nivo. Nivo genija, gde se potezi pamte godinama, utakmice prepričavaju unucima, a sam način igre ostaje večan. Postoji nešto u takvim igračima da ne traju dugo. Bljesnu kao zvezda ali se na isti način ugase. Njihov genij, premašuje njih same. A mesto u legendama ostaje večno.

  Dražen Petrović.
  Miša Talj.
  Zinedin Zidan.

 8.    

  Mocart

  Neko ko voli da se oblači ko pička. Voli volančiće, svilu, pink boju, Kristijana Ronalda,...

  A: Sa mnom nećeš takav u grad.
  B: U čemu je problem?
  A: U tome što si Mocart, pička ti materina