Prijava
   

Mogu ja to

Vrlo opasna autosugestivna misao kojom se dobija na samopouzdanju. Nije redak slučaj da se precene sopstvene sposobnosti, pa je ishod u nekim slučajevima i tragičan.

Situacija №1:
Dva ortaka sede na krovu jedne zgrade i duvaju. Jedan od njih vidi policiju kako ulazi u tu istu zgradu i u panici počinju da beže:
-Lik №1: Brzo! Moramo da hvatamo šturu! -hvata zalet i preskače sa jedne na drugu zgradu.
-Lik №2 (misli u sebi): Uuuu jbt vidi ovog zmaja šta je uradio?!? Ajde, ajde, kad je on preskočio, mogu i ja!!! Mogu ja to, mogu ja to!! –hvata zalet, trči najbrže što može, saplete se i padne sa krova.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Situacija №2:
Dečko, 17 godina (nevin), izadje sa društvom i nadje devojku (radodajku). ’Vataju se malo, odu kod njega na gajbu, ona počne da se skida:
-Devojka: Ajde lepi skidaj se da vidim šta ima tu...
-Dečko (misli u sebi): Mare, care, vidi kakvu si ribu nabacio i još ti daje!!! Nemam iskustva, izblamiraću se, ona je čuvena po tome da je dobra u krevetu!!! Aaaa! Šta da radim?!? Ma nek’ide život! Naučio sam valjda nešto od tih pornića!! Mogu ja to, samo da se opustim, uh, diši, smiri se... Mogu ja to, mogu ja to!!! –Skida se, legne preko devojke i taman što je počeo da radi radnju alatka ga izda...