Prijava
   

moja devojka

To je fraza koju svaki muškarac sa ponosom izgovara kada se spomene njegova devojka. ''To je moja devojka!'', misliš sav srećan dok se šetate, razgovarate, vodite ljubav. Dok si sa njom sve deluje nestvarno, ona je najlepša, najzgodnija, najpametnija, najbolja, spreman si da prebiješ svakog ortaka koji nešto kaže loše o njoj, zbog nje bi glavom zaustavljao vozove. Međutim ništa ne traje večno, pa ni vaša veza, koja se može završiti na 2 načina:

Prvi način:
Da se rastanete kao ljudi. Jednostavno više ne ide, ali dok je trajalo bilo je lepo i život ide dalje. To je to, ostaćete jedno drugom u lepom sećanju.

Drugi način:
Da ona ispadne kurva. U trenutku kad pouzdano saznaš da je ispala kurva doživljavaš težak emotivni slom, a moguće i nervni. Prelepa slika o njoj se momentalno ruši poput kule od karata. Potpuno si izgubljen jer znaš da dalje ne možeš sa njom, a ne možeš ni bez nje. Sad ti je žao što si peglao onog ortaka koji ti je prvi govorio da je kurva i kupuješ litre alkohola i zoveš ga da se u znak pomirenja zajedno olešite i ubijete bol (ti psihički, on fizički).

Komentari

+ iako je tužno... nadam se da ti ovo pod dva nije bolno lično iskustvo

a nije moguce da muskarac ispadne kurva?

@ dosta vise - 'fala. pa sad...

@ mion - i te kako je moguce. Kad muskarac ispadne kurva onda se on zove slepac.