Prijava
   

Moje detinjstvo bez interneta

Kad smo mi bili mali,mi smo se igrali na ulici,ne ONLINE !!!
Trule-kobile, care care koliko ima sati, klise, izmadju dve vatre ,skolice, indijanska vatra, zmurke, klikeri, frizbi, lastis, jurke , ćorave bake, badminton, kauboji i indijanci, arjackinje-barjackinje, partizani i nemci mada niko nije hteo u to vreme da bude nemac.
Zimi, sankanje od jutra do mraka i skijanje sa skijicama koje smo sami pravili od držača kolondeza za kiselu vodu i pivo.
Jedva smo cekali da dođe prolece i sa njim krenemo u tudje baste.
Brali smo tek zarumenele kajsije, tresnje, jagode i svo ostalo voce !
Fudbal i basket ne racunam, jer smo za loptom jurili po ceo dan !!!
Jedino vreme naseg celodnevnog odmora,znalo se - 7:15 uz crtani film

Danas ovakav zivot ne postoji

Komentari

Kod nas u ulici deca su hvala Bogu ceo dan napolju....ima ih 30ak (nije ciganlija :D) i po ceo dan su napolju igraju se loptom, pevaju, tuku se, deru se i tako i cesto se komsije zale na njih ali bolje sto je tako nego da bleje ceo dan na fejsu i rano odrastu ^^:)

aj ne seri tako su se djeca igrala prije 60-70 god. (znam po pricama mog starog) a po mojoj slobodnoj procjeni imas izmedju 13-18 god

Aaaa bre, patetika..

po mojoj slobodnoj proceni imam 23 godine i ovo je istina i fala Bogu imao sam najbolje detinjstvo na svetu a ti Viewer nemoj kenjati cim seres ovako onda nisi ni prosao sve ovo lepo detinjstvoi po mojoj proceni imas 12 godina mozda 13

Klikere si izostavio!
:+)

vatra, zmurke, klikeri, frizbi,

Nije. Mislio je na sve :)

Još nisam otvorio oči... :))