Momak sam k`o oženjen živim

Don Kihot 2014-04-08 21:20:39 +0000

То ти је отприлике кад живиш у Србији и кад живиш са родитељима који нимало или јако мало зарађују. Уместо да даш трећину плате за кућне трошкове, ти можеш само да сањаш трећину своје плате за себе. Све рачунаш и калкулишеш. Пиво у парку је под знаком питања. Ниси се ни оженио ,а као да јеси. Користиш дозвољени минус, чековне картице, радујеш се снижењу у Максију и Аману...Иако ти баш пуца и за Аман и Макси а нарочито за пијацу недељом. Јеби га. Није то тако лоше. Биће ти горе кад у такву комбинацију доведеш жену твојих снова (јер гајбу или паре да се осамосталиш немаш). Дотад слушај родитеље који ти кењају о томе како је црвена за излазак чисто издркавање и како ти паре у животу нису све. Ако немаш ни своју собу, онда је бесплатна интернет порнографија чист луксуз. (А привођење рибе из града на такву гајбу већ спада у научну фантастику) Судећи по причама наших политичара, а и вести из света, ми сиротиња града данас треба да се радујемо, јер ће сутра бити још горе...

-Дао си четири сома за точкиће за ролере? Јеси ли ти луд. Јебали те ролери, шта ћемо да једемо до краја месеца?

-Winston нећемо сигурно. Већ сте све испурњали. А то вам је два леба. Два Винстона ко попара са сиром. Или можда качамак!

-Е сад си већ безобразан! Ми не можемо без цигара!

-Ни ја без спорта. А те точкове ћу да дрндам целу сезону сваки трећи дан. На дневном нивоу коштају много мање од Винстона.

-И да, да се женим нећу. Ионако једем буђав лебац. Немам појма где да нађем ону што са мном хоће да га дели.

2
15 : 4
  1. добра,добра.+

  2. Jest Srbija jebena zemlja za život, a tek će da bude +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.