Prijava
   

Montevideo, moj te video

Pogledajte film! Molimo vas pogledajte ga! Film je vrhčina i svima se svideo, lepi glumci! Vidite li kako su lepi na bilbordima glumci? A..Hoćete pogledati film? Pogledajte film..

Jebo vas film. Ovoliko naporan, patetičan i dosadan marketing ne guraju ni ovi za nerealiti emisije po televizijama. Udaviste sa filmom u pičku materinu, da na prepad uzmete koji dinar. Godinu dana se najavljuje, predvidja, spekuliše, nagadja..U Brazilu kada bi snimili film o tome kako im reprezentacija ne osvaja svetsko u fudbalu, glumce, režisera, članove ekipe i njihove porodice bi javno linčovali, kamenovali i spalili. Kakva god da je priča, efekti, scenografija i štatijaznam šta sve.

Video sam one dve dobre ribe na bilbordima (i onog ziljavog sa kačketom), ali koliko god da su dobre neću da ga gledam, pogotovo ne u bioskopu.

Komentari

ahahahahahahhhaa, e nek si im reko :D

Evo minusi! Ajmoooooooo! Moj vas video :)

strasno je kako se glupi ljudi pale na domace filmove,pa posle gledanja obavezno se prepricavaju fore iz filma a filmovi su nam medju najgorima u svetu,sto je totalno razmuljivo

Mogao si malo lepse da srocis defku, ali sutina je tu. Ni meni ne pada da gledam film.

Ја сам гледао филм. Искрено, филм је одличан, и драго ми је да после неког времена то могу да кажем за неки из домаће кинематографије. Иначе препоручио бих га нашој фудбалској репрезентацији, да виде шта је некада био национални дрес.

Nisam ni ja gledao ali mi se čini da je film pun patetike i sranja...

Lepše? Na ovu temu!? I treba da deluje skaradno. Jebe mi se da ga gledam.

Ne znam da li mi se više na jaja popelo loženje medija ili naloženost ljudi.

Prekrsio si sveto pravilo. Nema vredjanja. Evo ti -

i ja nemam želju da ga pogledam...nekako mi previše usiljena propaganda o njemu...ko za zonu kad su nas ko volove terali u bioskope.

labokv...za prepričavanje fora se slažem,trulo...al za ovo ostalo,nikako!ti sad kao gledaš ukrajinske,turkmenistaske,kolumbijske filmove pa možeš da tvrdiš da su naši među najgorima u svetu...

Film ne može da bude toliko dobar koliko oni smaraju zbog njega. +

pa eto u rangu smo sa takvim zemljama.gledao sam madjarske,italijanske,spanske,nemacke,skotske,litvanske,brazilske itd itd...i mogu da kazem da su oni 100 koraka ispred nas,mi sad spadamo u djubre

Sad dolazi cimer u stan sa posla, kaže vodi ih firma organizovano u bioskop da gledaju film..Skarada.

Melkijades sve ce da organizuju da bi uzeli pare.ne bi me cudilo da salju likove koji idu od vrata do vrata i zovu te u bioskop da gledas montevideo

:) Uništen nam je film načisto. Ne jer nema para, mnoge dobre filmove smo snimili sa slabim budžetima. Nema ideja, glumci su sve lošiji i pokušavamo da snimimo bilo kakvo govno koje može da se proda.

ma i zbog para.zamisli na sta bi licela nasa akcija,sf,avantura..gledao sam nas horor,onaj o zombijima i smejao sam se kao lud posle filma jer je bedan da bidnije ne moze da bude.mozemo samo da snimamo drama/komedija,doduse 99% samo to i snimamo.

Ja sam bio da ga gledam i to je najbolji domaci film koji sam ja ikad gledao!

PS
Minus :D

Kad pogledas, ni za Maratonce, Ko to tamo peva, Crnog bombardera, Lepa sela lepo gore, Andjele prvi deo..Nisu izdvajane neke pare na scenografiju, efekte..A filmovi su kultni. Ali zato nisu radjeni na silu. Ovo je silovanje i zato ga neću ni gledati.

Tvoj komentar umanjuje vrednost svake tvoje ocene na ovu definiciju.

Није лош, може до краја да се одгледа. Њањав, оно, одеш са братићем да гледате. Виде се сисе само једном, на кратко. И дупе.

Ne umanjuje...
Ocena nema veze sa komentarom....ukratko ne slazem se sa definicijom i kraj.

Bio ja da gledam. U NS se renovirao bioskop, pa reko ajde. Mada mrzim bioskop. Počeo je da se prikazuje oko katoličkog božića, mi bili pre neki da-rasprodato.

A reko jebte se, odo kući.

Вреди послушати ону песму.. Али њу имаш и на јутјубу, тако да.. сачувај паре

- film skoro da uopšte nije govno! Smaraju da se pogleda, al smaraju i da kupujem lenor pa ga opet ne kupujem što ne znači da film ne treba pogledati...

mada jebo film... u stvari jebo sve...

Иначе препоручио бих га нашој фудбалској репрезентацији, да виде шта је некада био национални дрес.

знају они добро... ал их боли курац

neću iz principa da ga gledam sve dok ga ne katuju iz 3 dela pa puste za novogodišnji program RTS-a 2012!

Moj te video. -

P.S. A šta bi ti? Da svaki srpski film propagira nasilje,seks,drogu??? Treba poduciti ovu omladinu nečemu,a ne samo da se ubijaju i ........... ....

Razmisli.

Ja da razmislim? Sivi kamion crvene boje propagira nesto od toga? Ni na nebu ni na zemlji? Mozda profesionalac? Postoji toliko nasih niskobudzetnih filmova cije price imaju dobru pozadinu. Svaka cast ako se poducavas filmovima, narocito polu - komedijama. U tom slucaju si covek vredan svakog razgovora i paznje :]

Ja sam bio da ga gledam i to je najbolji domaci film koji sam ja ikad gledao!

Nisi se ti nagledao Maratonaca ...

Šta kenjaš!! IDI POGLEDAJ FILM PA SE POLIŽI OVA SVOJA GOVNA,jer sam sigurna da hoćeš!!!!!!!!!!!!!!!

Jooj, koje pametovanje.. Obicno ne komentarisem ovako glupe izjave, al' ova je tako genijalno glupa da cu napraviti izuzetak.. Prvo pogledaj nesto, pa tek onda mozes da pametujes.. Film je fantastican, izbor glumaca, humor koji je intelektualni i prirodan, za razliku od glupog americkog a u Brazilu da je snimljen ovakav film svi bi bili ponosni na tog rezisera, a ne bi kao ti i tebi slicni kojih ima na milion u ovoj zemlji pokusavali da ospore uspeh!

Bas zbog tog marketinga sam odbijao da ga gledam, a prijatno sam se iznenadio kada sam ga odgledao tek veceras na prvom.